NEWS
HALF MARATON S

svečana večera za umaške umirovljenike u organizaciji Plave Lagune

Svecana vecera 4
29.12.2023. 09:48; ; Početna / Lifestyle / Ostalo / svečana večera za umaške umirovljenike u organizaciji Plave Lagune

Prigodnom blagdanskom svečanom večerom obilježen je kraj godine za umirovljenike u Umagu. Tradicionalno Plava Laguna i Sindikat umirovljenika Hrvatske, podružnica Umag, zajedno s Ogrankom umirovljenika Plave Lagune u Hotelu Garden Istra Plava Laguna održali su svoju feštu.

Bila je to još jedna večer puna zabave, dobre atmosfere, blagdanske tombole te ugodne glazbe. Okupljenima su se obratili Neža Učkar, predsjednica Ogranka umirovljenika Plave Lagune koja je naglasila kako je suradnja s matičnom kompanijom vraćena na razine iz pretpandemijskih godina te kako su umirovljenici Plave Lagune ove godine obišli investicije u Umagu – u Stella Maris Resortu te na Punti, te sudjelovali u gledanju mečeva prilikom ATP-a.

Predsjednica Sindikata umirovljenika Hrvatske, podružnica Umag, Eva Vrtovec naglasila je kako su i oni u Sindikatu ove godine imali svoje uspješne aktivnosti te kako vjeruje da će se kvalitetni programi s obje strane nastaviti i u sljedećoj 2024. godini.

Predstavnici Plave Lagune prezentirali su ukratko rezultate  Plave Lagune, s naglaskom na investicije koje su napravljene u destinaciji Umag te naglasili želju za daljnjom dobrom i uspješnom suradnjom s umaškim umirovljenicima kroz obilazak investicija te posjet eventima u organizaciji Plave Lagune.

Večera se nastavila u neformalnijem tonu, uz zabavni program i nezaobilaznu humanitarnu lutriju. Suradnja s bivšim radnicima dio je društveno odgovornog poslovanja Plave Lagune koja ulaganje u bivše radnike, kao i u najmlađe članove u društvu drži visoko na ljestvici svojih prioriteta.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email