NEWS
valfresco

Počinju radovi na postavljanju podzemnih spremnika u ulici G.Caprin, trajat će do kraja mjeseca – uvodi se privremena regulacija prometa !

Prvomajska-ulica-novi-podzemni-spremnici
01.03.2020. 10:13; Učitavanja: 408; Početna / Novosti / Svakodnevnica / Počinju radovi na postavljanju podzemnih spremnika u ulici G.Caprin, trajat će do kraja mjeseca – uvodi se privremena regulacija prometa !

Kao što je nedavno i objavljeno Usluga Poreč d.o.o. i u ovoj godini nastavlja sa postavljanjem podzemnih spremnika i to u užem centru grada Poreča. Jedna od sedam najavljenih lokacija na koje će se postaviti podzemni spremnici je i ulica G. Caprin, a gdje radovi započinju u ponedjeljak 02. ožujka 2020. godine te bi trebali trajati do kraja mjeseca.

Podsjetimo da osim navedene lokacije predmetni će spremnici biti postavljeni na obali M. Tita,  i to na dvije lokacije na dijelu rekonstrukcije gradske rive, obali Matka Laginje te Partizanskoj ulice dok će se spremnici na Peškeri zamijeniti spremnicima većeg volumena.

Jedna od lokacija je i Prvomajska ulica gdje su radovi pri samom kraju, a spremnike  će građani koji žive u toj gradskoj zoni moći koristiti po ishodovanju uporabne dozvole, o čemu ćemo na vrijeme obavijestiti sve korisnike.

Usluga Poreč d.o.o. ulaže i dalje će ulagati sredstva radi osiguranja potrebne komunalne infrastrukture i opreme sve u cilju dodatnog razvoja i unaprjeđenja održivog sustava gospodarenja otpadom.

Ističemo također, da će prilikom izvođena radova u ul. G. Caprin biti postavljena privremena prometna regulacija, pa ovim putem molimo građane na poštivanje iste te na razumijevanje i strpljenje.

U nastavku prikaz privremene prometne regulacije:

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email