NEWS
VALFRESCO-S-1123
DIP2023-TOP

Plaće u gradskoj upravi po starom

21.06.2006. 00:00; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Plaće u gradskoj upravi po starom

Koeficijenti se kreću od jedan za poslove čistača do 4,8 koliko imaju pročelnici, a osnovnica za obračun plaća je 2.923,24 kune. Usvajanjem pravilnika, rekao je gradonačelnik Edi Štifanić, dovršen je proces preustroja gradske uprave.

Na ovoj sjednici poglavarstva odrađeno je 14 točaka dnevnog reda u rekordnom roku od pola sata, bez rasprave i jednoglasno. Osnovnoj školi Tar-Vabriga dana je suglasnost za izmjenu statuta, prema nalogu prosvjetne inspekcije, te suglasnost na imenovanje novog člana Školskog odbora, jer je dosadašnja članica na dužem bolovanju. Poglavarstvo je odobrilo dječjem vrtiću u Taru dodatno zaposliti jednu odgojiteljicu od 19. lipnja do kraja kolovoza, zbog velikog broja prijavljene djece.

Odlučeno je sa Zajednicom sportova ponovno sklopiti ugovor o upravljanju sportskim objektima u vlasništvu Grada, ali ne na godinu dana kao do sada, nego na 4,5 godine. U povjerenstvo za realizaciju integralnog i dugoročnog programa prevencije ovisnosti djece i mladeži imenovan je i jedan predstavnik policije, a umjesto dosadašnja dva predstavnika OŠ Poreč imenovan je jedan predstavnik Talijanske osnovne škole Bernardo Parentin, pa sada povjerenstvo ima 17 članova.

S.M., Glas Istre

Print Friendly, PDF & Email