NEWS
HALF MARATON S

Padel klub Poreč vas poziva

padel-porec
27.01.2022. 12:03; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Padel klub Poreč vas poziva

Padel tenis je sport koji je rođen 70-ih godina u Meksiku, a posljednjih godina postaje jedan od najpopularnijih sportova diljem svijeta. Mješavina je tenisa i squasha, a igra se dva protiv dva. Vrlo ga je lako savladati, time što su i pravila igre jednostavna. Padel je veoma društveni sport, a vrlo važno je to, da je dostupan svima i svim uzrastima.

Padel klub ” POREČ-PARENZO” nalazi se u sklopu ”Motodrom Poreč”, na cesti Poreč – Tar, gdje se nalaze četiri terena opremljena reflektorima, muške i ženske svlačionice s kupaonicama i tuševima, te svom potrebnom opremom za igru, od reketa do loptica.

Padel Klub Poreč-Parenzo, je već dio Sportske Zajednice grada Poreča, a i  Hrvatskog Padel Saveza. U prvoj godini djelovanja, prioritet kluba je razvoj rekreativnih i natjecateljskih aktivnosti, svih dobnih uzrasta.  

U suradnji sa Hrvatskim padel savezom, u travnju ove godine,  održati će se 1. Državno prvenstvo na otvorenom , a krajem rujna u planu je prvi međunarodni open turnir.

Cilj nam je dovesti profesionalne nacionalne i međunarodne padel igrače, kako bismo naše područje upoznali sa ovim sportom, a i kako bi članovi našeg kluba imali priliku,  suočiti se i sa drugim padel igračima.

Centar je otvoren tijekom cijele godine, a svim zainteresiranim rado ćemo odgovoriti na sva postavljena pitanja.
Slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 091 6024412 ili  putem e-maila: info@padelporec ili [email protected].

Print Friendly, PDF & Email