NEWS

Ovog vikenda u kinu u Poreču

idemo-u-kino
27.11.2023. 13:58; ; Početna / Obavijesti / Ovog vikenda u kinu u Poreču

petak, 1. 12. i subota, 2. 12. u 18.00

Psići u ophodnji: Moćni film

izvorno ime: PAW Patrol: The Mighty Movie
režija: Cal Brunker
uloge: Vesna Ravenšćak Lozić, Kristina Habuš, Iva Mihalić, Ana Stunić, Gregor Klarić
žanr: animirani, akcija, avantura

Nakon što su prije dvije godine osvojili gledatelje, omiljeni psići vraćaju se u najvećoj pustolovini dosad!

Čarobni meteor padne na Adventure City i psićima podari supermoći, zbog čega oni postaju Moćni psići. Nevolja nikad ne spava pa su tu naravno i zlikovci koji im žele preoteti čarobne moći. Oni se žele domoći moći pod svaku cijenu, a to uključuje dobrobit cijelog Adventure Cityja i njegovih stanovnika. Psići će morati surađivati kao nikad prije, a najmanja među njima, Skye, morat će naučiti vjerovati u sebe. Tu je i najnovija članica ekipe, Liberty, koja hrabro surađuje sa svojom novom ekipom.

 

petak, 1. 12. i subota, 2. 12. u 20.00

Five nights at Freddy’s

izvorno ime: Five nights at Freddy’s
režija: Emma Tammi
uloge: Josh Hutcherson, Matthew Liliard, Elizabeth Lail, Mary Stuart Masterson, Kat Conner Sterling, Piper Rubio
žanr: horor
trajanje: 110 minuta

Freddy Fazbear’s Pizzeria je fantastično mjesto za djecu i odrasle koji se mogu zabaviti sa svim robotskim životinjama: Freddy, Bonnie, Chica i Foxy. S druge strane je Mike Schmidt, zaštitar koji tamo radi pet noći.

Mike brzo shvaća da noćna smjena u Freddy’su neće biti tako laka kao što je mislio nakon što je došao do uznemirujućeg otkrića da su četiri užasne animatroničke maskote (životinje-roboti) pizzerije oživjele, krećući se same dok love svakoga i pokušavaju ubiti bilo koga tko je još kod Freddyja nakon ponoći.

Mike i Abby moraju učiniti sve što mogu kako bi preživjeli cijelu noć. Ali nakon što lokalna policijska službenica Vanessa Monroe stigne i brzo se nađe usred ove zastrašujuće situacije, ona pokušava rasvijetliti mračnu povijest i unutarnje djelovanje Fazbear Entertainmenta i njegovog opakog suosnivača Williama Aftona.

Print Friendly, PDF & Email