NEWS

Ovog tjedna u porečkom kinu

idemo-u-kino
18.01.2021. 14:21; Učitavanja: 85; Početna / Obavijesti / Ovog tjedna u porečkom kinu

četvrtak, 21. 1., petak, 22. 1. i subota, 23. 1. u 18.00

Medo sa sjevera 2: Ključevi kraljevstva

izvorno ime: Norm of the North 2
redatelj: Tim Maltby, Richard Finn
žanr: animirani
uloge: Saša Buneta, Bojan Navojec, Mirela Videk, Goran Vrbanić, Dado Ćosić
trajanje: 90 minuta

sadržaj: Daleko od svoga doma na Arktiku, polarni medo Norm i njegova tri prijatelja nalaze se u New Yorku koji je postao njihov dom. Grad se uskoro nađe u opasnosti, a Norm u nevolji u kojoj biva optužen za zločin koji nije počinio. Podršku pronalazi u prijateljima koji mu pomažu da skine ljagu sa svog imena i spasi svoje kraljevstvo.

četvrtak, 21. 1., petak, 22. 1. i subota, 23. 1. u 20.00

Zaštitnik

izvorno ime: The Marksman
redatelj: Robert Lorenz
žanr: akcija
uloge: Liam Neeson, Juan Pablo Raba, Katheryn Winnick, Teresa Ruiz, Jacob Perez
trajanje: 108 minuta

sadržaj: Uz granicu Amerike i Meksika Jim Hanson, rančer i veteran Vijetnamskog rata, živi teško. Žena mu je nedavno preminula od raka, a ranč financijski stoji vrlo loše i banka mu prijeti oduzimanjem svega. Život mu se naglo mijenja nakon susreta s ilegalnim imigrantima, majkom i sinom, koji prelaze granicu Amerike i Meksika preko njegovog zemljišta. Rosa sa sinom Miguelom i „vodičem“ koji ih vodi preko granice bježi od brutalnog meksičkog narkokartela. Nakon krvavog obračuna majka pogiba, a Jim postaje branitelj maloljetnog dječaka koji je prestravljen razvojem događaja. U bijegu od kartela dvojac razvija poseban odnos, a nakraju Jim preuzima ulogu herojskog zaštitnika koji će napraviti sve u svojoj moći da zaštiti Miguela.

 

Tijekom održavanja događaja provode se sve propisane mjere određene Stožerom civilne zaštite. Pri dolasku u prostore kina, kazališta ili foajea, u galerije na otvorenje izložbi ili u učionice na tečajeve ili radionice, mole se posjetitelji da se pridržavaju propisane udaljenosti od 1,5 metra, ponesu svoje maske za lice te planiraju vrijeme i za:

  • mjerenje temperature i dezinfekciju ruku pri ulazu u prostore;
  • upis svojih podataka (ime, prezime, telefon) na listu kontakata.
Print Friendly, PDF & Email