VALFRESCO-S-1123
DIP2023-TOP

Ovog tjedna u kinu “Obitelj Adams: izlet” i “Noć vještica ubija”

idemo-u-kino
25.10.2021. 14:31; ; Početna / Obavijesti / Ovog tjedna u kinu “Obitelj Adams: izlet” i “Noć vještica ubija”

četvrtak, 28.10.2021., petak, 29.10.2021. i subota, 30.10.2021. u 18.00

OBITELJ ADAMS: IZLET – sinkronizirano
izvorno ime: The Addams Family 2
redatelj: Greg Tiernan, Laura Brousseau  
žanr: animirani

uloge: Ozren Grabarić, Jasna Bilušić, Klara Uglešić, Noa Zelenko, Dražen Bratulić
trajanje: 93 min 
početak prikazivanja: 07.10.2021

sadržaj:U prvom filmu prognani iz svoga grada, mladi bračni par Gomez i Morticia Addams sele u napuštenu ludnicu u New Jerseyju. Okruženi močvarom, sigurni i skriveni maglom na vrhu planine, osnuju obitelj. Trinaest godina njihova kći Wednesday ispituje svoju majku o svijetu izvan njihovog doma, no zabrinuta Morticia svaku njezinu znatiželju prekine strahujući od ponovnog prognanstva. Wednesday se pobuni i obitelj Addams se spusti u mali grad. Dočekani su s gađenjem i strahom i pitanje je vremena kada će se građani htjeti riješiti ove čudne obitelji. No, na kraju svih peripetija sve sretno završi i građani ih prihvate u svoj grad shvativši da su svi zapravo malo čudni.

U novom nastavku priče obitelj Addams je prihvaćena od strane svojih sugrađana i žive sretno iznad močvare. Pugsley i Wednesday su u godinama kada je djeci zadnja stvar na pameti družiti se s svojom roditeljima, no Gomez ima rješenje – obitelj Addams odlazi na obiteljski odmor!

 

četvrtak, 28.10.2021., petak, 29.10.2021. i subota, 30.10.2021. u 20.00 

NOĆ VJEŠTICA UBIJA – kat 15
izvorno ime: Halloween Kills
redatelj: David Gordon Green 
žanr: horor
uloge: Jamie Lee Curtis, Anthony Michael Hall, Judy Greer, Kyle Richards, Omar J. Dorsey
trajanje: 106 min 

sadržaj: Prošle su tek minute nakon što su Laurie Strode (Curtis), njezina kćer Karen (Judy Greer) i unuka Allyson (Andi Matichak) ostavile Michaela Myersa zatvorenog u Laurienom gorućem podrumu. Laurie je odvedena u bolnicu s po život opasnim ozljedama, misleći da je napokon ubila maskirano čudovište koje ju muči cijelog života. No, Michael se uspije osloboditi iz Lauriene zamke i nastavlja svoj krvavi pohod. Laurie se usprkos ozljedama priprema obraniti od Myersa te inspirira cijeli Haddonfield da se zajedno suprostave ovom nezaustavljivom čudovištu. Laurie, njezina kćer i unuka udruže se sa žrtvama Myersovog prvog pohoda i odluče preuzeti stvar u svoje ruke, uloviti Michaela Myersa i završiti svoju borbu s njim jednom zauvijek.

 

Rezervacija i kupnja ulaznica moguća je na blagajni Učilišta ili preko internetskog rezervacijskog sustava: www.rezervacije-poup.hr.

Print Friendly, PDF & Email