NEWS

Ovaj tjedanu kinu…

idemo-u-kino
27.09.2021. 13:09; ; Početna / Obavijesti / Ovaj tjedanu kinu…

četvrtak, 30.9.2021., petak, 1.10.2021.  i u subota, 2.10.2021. u 18.00

PETAR ZECIMIR: SKOK U AVANTURU – sink
izvorno ime: Peter Rabbit 2: The Runaway
redatelj: Will Gluck
žanr: animirani
uloge: Luka Bulić, Doris Pinčić, Slavko Sobin, Tihana Lazović, Dušan Bućan, Franjo Dijak
trajanje: 93 min 

sadržaj: Neko vrijeme je prošlo otkako su Petar Zecimir i Tomica zakopali ratnu sjekiru, barem prividno. Biba, Tomica i zečevi osnovali su improviziranu obitelj, ali unatoč svim nastojanjima, Petar nikako da se riješi svoje nestašne reputacije. Tražeći avanturu izvan sigurnosti vlastitog vrta, Zecimir otkriva cijeli novi svijet u kojemu se njegovi nestašluci cijene, ali u trenutku kada njegova obitelj odluči sve riskirati kako bi ga pronašla, Petar mora odlučiti kakav zec želi biti.

 

četvrtak, 30.9.2021., petak, 1.10.2021. i subota, 2.10.2021. u 20.00

ZA SMRT NEMA VREMENA – kat 12
izvorno ime: No Time To Die
redatelj: Cary Joji Fukunaga
žanr: akcija
uloge: Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes
trajanje: 163 min 

sadržaj: Jedna od najdugovječnijih filmskih franšiza u povijesti filma dobiva nastavak jer se tajni agent James Bond vraća na veliko filmsko platno. Karizmatičnog agenta britanske tajne službe MI6, kodnog naziva 007, portretirat će Daniel Craig, što će mu biti peta uloga tajnog agenta.

Bond je napustio aktivnu službu no njegova „penzija“ je kratkog vijeka. Dugogodišnji prijatelj iz CIA-e Felix Leiter od njega traži pomoć u borbi protiv misterioznog zločinca naoružanog opasnom novom tehnologijom.

Snimanje novog filma odvijalo se na lokacijama u Londonu, Italiji, Jamajci te Norveškoj. Producenti filma izrazili su svoje zadovoljstvo s činjenicom da se Bond vraća na Jamajku, na mjesto na kojem je Fleming stvorio legendarnog agenta.

Novi film o Bondu, 25. po redu, režira Cary Joji Fukunaga, scenarij pišu Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns, Phoebe Waller-Bridge i Fukunaga. Pored Craig-a u ponovljenim ulogama vraćaju se i Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux, Ben Whishaw i Jeffrey Wright, a nova lica koja će se pojaviti u špijunskoj kampanji uključuju Rami Malek, Ana de Armas, Dali

 

Rezervacija i kupnja ulaznica moguća je na blagajni Učilišta ili preko internetskog rezervacijskog sustava: www.rezervacije-poup.hr.

Print Friendly, PDF & Email