NEWS

Ovaj tjedan u kinu

idemo-u-kino
24.08.2022. 10:05; ; Početna / Obavijesti / Ovaj tjedan u kinu

Subota, 27.8.2022. u 19.00

DC LIGA SUPER LJUBIMACA
izvorno ime: DC League of super -pets
žanr: animirani,akcija
trajanje:  106 minuta
redatelj:    Jared Stern

uloge : Dario Marčac, Nika Turković, Martina Boščić, Ivan Hilje, Marko Kutlić, Jan Kerekeš

sadržaj: Ljubimce predvodi Supermanov voljeni pas Krypto. Njih su dvojica nerazdvojni prijatelji, koji dijele super-moći i zajedno se bore protiv kriminala u Metropolisu.

Kada Supermana i ostatak Lige pravde otmu, Krypto mora uvjeriti ofucanu ekipu iz skloništa za životinje – psa Acea, svinju PB-ja, kornjaču Mertona i vjevericu Chipa – da ovladaju svojim novonastalim moćima i pomognu mu spasiti otete superjunake.

Aceu se nikako ne sviđa ideja super-psa – no to će se brzo promijeniti kad upozna Batmana.

 

BRZINA METKA

 Subota,  27.8.2022. u 21.00

izvorno ime: Bullet Train
žanr: akcija
trajanje: 126  minuta
redatelj:  David Leitch 
uloge: Brad Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Bad Bunny, Sandra Bullock

sadržaj: U filmu Brzina metka Brad Pitt glumi Bubamaru (Ladybug), nesretnog ubojicu koji je odlučio obavljati svoj posao na mirniji način nakon što su neke misije pošle po zlu. Ipak, sudbina može imati drugačije planove jer Bubamaru nova misija dovodi u sukob sa smrtonosnim ubojicama iz cijelog svijeta – svi s povezanim, ali suprotstavljenim ciljevima u najbržem vlaku na svijetu… i stoga mora pronaći način kako pobjeći. Od redatelja filma Deadpool 2, Davida Leitcha, kraj puta tek je početak divlje, nezaustavljive i uzbudljive vožnje kroz moderni Japan.

Print Friendly, PDF & Email