NEWS
LUTRIJA T

U srijedu finale Street Arta uz predstavu za djecu „Veli Jože“, performanse i Zvonimir Šestak Groove Assembly

Street art arhiva
23.08.2022. 14:50; ; Početna / Kultura / U srijedu finale Street Arta uz predstavu za djecu „Veli Jože“, performanse i Zvonimir Šestak Groove Assembly

Street Art Poreč, porečki festival ulične zabave i umjetnosti pod motom “Festival u pokretu /to go”. koji je proteklih dana zabavljao prolaznike i šetače na porečkim ulicama i trgovima, sutra završava uz veliko finale – predstavu za djecu, plesne i zabavne performanse i koncerte.

Tako će sutra (24.08.2022. ) na Trgu slobode u 20 sati nastupiti glumci popularnog Teatra Naranača predstavom za djecu „Veli Jože“, štoriji o posljednjom motovunskom divu . Nastala na temelju pripovijetke Vladimira Nazora u ovoj kazališnoj adaptaciji glavne uloge tumače Irin Šime Rabar, Majkl Mikolić i Katja Rabar.

Od 20,30 sati u lapidariju Zavičajnog muzeja Poreštine počinje zagrijavanje za završni koncert, a tom će se prilikom publika zabavljati uz konceptualnu plesnu predstavu studenata Akademije dramskih umjetnosti „Fuzija“, zatim foto izložbu u pokretu Ane Knežević, te nastup klauna sMIha.

Nastupit će i porečki glazbenik Šuško na warm up koncertu, sve do 21 sat kad je zakazan nastup Zvonimir Šestak Groove Assemblya. Riječ je o jednom od najboljih i najtraženijih hrvatskih basista. Može se pohvaliti s čak četiri hrvatske glazbene nagrade Status, dodijeljene od strane Hrvatske glazbene unije u kategoriji jazz glazbe za najboljeg kontrabasista i bas gitarista te nekoliko diskografskih nagrada Porin za sudjelovanje u raznim projektima. 

Street art Poreč organizira Pučko otvoreno učilište Poreč.

Print Friendly, PDF & Email