NEWS
VALFRESCO 4 S
Booktiga 2024

nova javna rasvjeta u Bonacima, Ladrovićima i na Stanciji Bečić

Ladrovići
24.08.2022. 22:31; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / nova javna rasvjeta u Bonacima, Ladrovićima i na Stanciji Bečić

Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča-Parenzo nastavlja s radovima dogradnje i rekonstrukcije postrojenja javne rasvjete po gradskim i prigradskim naseljima. Radovi su pri kraju na području mjesnih odbora Baderna i to u naselju Bonaci, u zapadnom dijelu, kraj novoizgrađenog multifunkcionalnog igrališta. Nova rasvjeta postavljena je i u naselju Ladrovići. Također, na području MO Fuškulin, u tijeku je dogradnja javne rasvjete na ulazu u naselje Stancija Bečić, kojom će se povezati područje između novopostavljenog autobusnog stajališta za djecu i samog naselja.

Ukupno je navedenim zahvatima ugrađeno 10 svjetiljki nadzemne javne rasvjete u LED tehnologiji, usklađenih u potpunosti s trenutno važećom zakonskom regulativom, kao i najsuvremenijim tehnologijama koje se ugrađuju u sustave rasvjete.

Dinamika postavljanja odvijat će se sukladno obvezama prema uplaćenim sredstvima komunalnog doprinosa, te planovima mjesnih odbora koje su njihovi predstavnici iznijeli na sastancima s predstavnicima Grada Poreča-Parenzo, a sve u skladu s važećom zakonskom regulativom. Slijedeći na redu za postavljanje javne rasvjete su mjesni odbori Nova Vas, Fuškulin i Varvari.

Grad Poreč

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email