Otvoreno je 35. izdanje porečkog Promohotela

promohotel35
12.02.2020. 22:55; ; Početna / Gospodarstvo / Otvoreno je 35. izdanje porečkog Promohotela

U nazočnosti brojnih izlagača, gostiju i novinara, u slavljeničkom raspoloženju, u porečkoj dvorani na Žatiki otvoreno je 35. izdanje međunarodnog sajma prehrane, pića i opreme za turizam, Promohotel. Okupljenim izlagačima i gostima, obratili su se Jasna Jaklin Majetić, predsjednica HGK – Županijske komore Pula, Andi Vitasović, potpredsjednik OKIŽ-a, gradonačelnik Poreča Loris Peršurić, zamjenica župana IŽ Sandra Ćakić Kuhar i pomoćnica ministra turizma RH  Monika Udovičić.

Poseban trenutak bio je posvećen Ivanu Maduniću, iz tvrtke Matram d.o.o. iz Splita, izlagaču koji već 20 godina sudjeluje na porečkom Promohotelu. U znak zahvale za vjernost i suradnju s Promohotelom direktor tvrtke Studio 053 d.o.o Franko Štiković i direktorica Promohotela Ivana Štiković uručili su mu skulpturu PromoDonnu, djelo umjetnika Enisa Žužića iz Poreča.

Prigodom 35. rođendana Promohotela organizatori su izlagače, uzvanike, partnere i novinare počastili tortom i šampanjcem. Sajam je namijenjen vlasnicima i menadžerima hotela, vlasnicima vila, kuća za odmor te privatnim iznajmljivačima, vlasnicima kafića i restorana, i svima koji se pripremaju za nadolazeću turističku sezonu.

Promohotel je mjesto koje okuplja poslodavce srednji i niži menadžment, predavače i stručnjake, obiteljske iznajmljivače,  više od 200 izlagača i suizlagača iz Hrvatske, Italije, Slovenije i Austrije koji na prostoru od 4500 m2 unutrašnjeg izložbenog prostora predstavljaju lepezu proizvoda za HORECA, sektor s više od 500 poznatih svjetskih brendova.

Slavljeničko otvaranje ovogodišnjeg Promohotela bio je uvod u bogati program sajma koji se nastavlja s brojnim popratnim događanjima, demonstracijama i edukativnim programima, s ciljem povezivanja i pružanja informacija o aktualnim trendovima na području turizma, do poslijepodnevnih sati subote kada će biti održana i edukacija privatnih iznajmljivača u organizaciji i pod pokroviteljstvom TZ grada Poreča

Radno vrijeme Promohotela za posjetitelje je od 10:00 do 19:00 sati od srijede do petka a u subotu od 10:00 do 17:00 sati uz  besplatan ulaz za posjetitelje.

(iV)

Print Friendly, PDF & Email