NEWS
LUTRIJA T

Otkazan je Plava Laguna polumaraton 2020. !

laguna-half2020
07.03.2020. 19:28; ; Početna / Obavijesti / Otkazan je Plava Laguna polumaraton 2020. !

Na web stranicama Plave Lagune osvanula je obavijest o otkazivanju Plava Laguna polumaratona, koju prenosimo u nastavku.

Iako smo se iznimno veselili ovogodišnjem izdanju Plava Laguna Polumaratona, 21. i 22. ožujka u Poreču, ovo mnogima omiljeno sportsko događanje ipak ćemo morati otkazati uslijed manjeg interesa sudionika zbog okolnosti na našim emitivnim tržištima. Stoga smo procijenili da je druženje na Plava Laguna Polumaratonu najbolje odgoditi do idućeg proljeća.

Želimo istaknuti da su naši hoteli sigurni te da su njihova vrata otvorena za sve goste koji su za vikend 21. i 22. ožujka rezervirali svoj boravak kod nas, te ćemo u kratkom roku kontaktirati sve goste koji su takav smještaj rezervirali. Odluče li gosti ipak otkazati boravak, novac će im biti vraćen u roku od 10 dana. U istom će roku biti vraćen i novac za kotizacije svima koji su prijavili sudjelovanje.
Vidimo se svakako sljedeće godine, sa željom da se tada okupimo u još većem broju. Jer postoji mnogo načina rekreacije, a trčanje je svakako jedan od najjednostavnijih među njima. Trčanje je dostupno svima i u svim uvjetima. Sve što vam uistinu treba je dobar par tenisica i sigurno mjesto gdje ćete trčati.

Zato će sljedećeg proljeća Plava Laguna Polumaraton oduševiti sve ljubitelje trčanja koji se žele okušati na polumaratonskoj i 10K utrci, a organizirat će se i Kids Run te Family Run utrka.
Polumaraton podrazumijeva dionicu od 21 kilometra, na stazi od Hotela Parentium Plava Laguna, preko Plava Resorta, kroz središte Poreča, pa natrag prema Funtani i Hotelu Parentium. Za sudjelovanje u polumaratonu potrebno je biti punoljetan, odnosno, imati navršenih 18 godina.

Sve informacije o Plava Laguna Polumaratonu pratite na stranici: www.plavalaguna.com/hr/istra/porec/dogadanja/plava-laguna-polumaraton. A ako ne možete čekati do idućeg proljeća, Poreč će 09. i 10. svibnja po drugi puta biti domaćin najvećeg triatlona u Hrvatskoj, Plava Laguna triatlon 5150 Poreč, koji uključuje triatlon utrku 5150, ali i trkačke utrke IronGirl te IronKids. Pozivamo vas da se prijavite na ovo jedinstveno sportsko natjecanje, ako niste natjecatelj, pozivamo vas da se pridružite kao navijač te da iz prve
ruke pratite avanturu ovih vrhunskih sportaša, bodreći pritom svoje favorite.
 
 Plava Laguna

Print Friendly, PDF & Email