NEWS
Ljekarna

Organizacija nastave u TUŠ Antuna Štifanića od 22.02.2021.god.

TUŠ-ulaz
19.02.2021. 23:03; ; Početna / Obavijesti / Organizacija nastave u TUŠ Antuna Štifanića od 22.02.2021.god.

Slijedom Odluke Stožera civilne zaštite Istarske županije od 17.02.2021.god. te s obzirom na epidemiološke mjere koje su na snazi u vezi suzbijanja epidemije COVIDA-19, prostorne ograničenosti u zgradi škole, te uz podršku Vijeća roditelja, Turističko-ugostiteljska škola Antona Štifanića Poreč organizirat će nastavu od 22.02.2021.god. na sljedeći način:

  • – učenici završnih razreda (4.HTT, 4.THK, 3.KU-Ko-SL) imat će organiziranu nastavu stalno u školi;
  • -praktične vježbe za učenike svih razreda organizirat će se stalno u školi;
  • -učenici prvih, drugih i trećih razreda imat će organiziranu nastavu u turnusima (jedan tjedan u školi, jedan tjedan online).

U prvom turnusu bit će prvi razredi i završni razredi, dok u drugom turnusu drugi razredi, treći razredi i učenici završnih razreda.

Nastava 22.02.2021. započinje prvim turnusom, znači nastava će biti organizirana u školi za učenike prvih razreda i učenike završnih razreda. Učenici drugih i trećih razreda imat će drugi tjedan nastavu organiziranu online.

Nastavno na ovu obavijest objavit ćemo informacije vezane uz kupnju autobusnih karata od strane učenika.

Gore navedena organizacija nastave je privremena, jer se iskreno nadamo mogućnošću organizacije nastave za sve naše učenike u školi.

Iskreno zahvaljujem na dosadašnjoj prekrasnoj suradnji.

Tatjana Gulić Pisarević, prof., Ravnateljica

Od prijevoznika Arriva-Autotrans d.d. dobili smo obavijest koju prenosimo u cijelosti:

Obavještavamo Vas da su učenici putnici, koji će sa nastavom  krenuti u ponedjeljak, 22.02.2021. godine, za svoje putovanje dužni imati voznu kartu.

U skladu s gore navedenim od danas 18.02.2021. godine omogućena je prodaja mjesečnih karata na svim prodajnim mjestima Autotrans-a d.d., a cijena karte prilagođena je razdoblju njena korištenja (cijena je 1/4 mjesečne učeničke karte.)

Molimo Vas da učenike svoje škole obavijestite da od danas mogu kupiti mjesečnu kartu za veljaču u cilju minimiziranja nepotrebnih konflikata između učenika i voznog osoblja zbog neposjedovanja važeće vozne karte.

Adm.ref. Jasna Legović

Print Friendly, PDF & Email