NEWS
Best of Poreč

Općina Vižinada : obavijest o održavanju tečaja za održivu uporabu pesticida

vizinada
04.07.2020. 11:12; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Općina Vižinada : obavijest o održavanju tečaja za održivu uporabu pesticida

Obavještavamo sve polaznike koji su položili ispit iz osnovne izobrazbe tečaja za sigurno rukovanje pesticidima, organiziranog od strane Instituta za poljoprivredu i turizam da  istječe petogodišnje razdoblje valjanosti iskaznice (23.06.2020. je bio rok isteka).

Sukladno Pravilniku o uspostavi akcijskog okvira za postizanje održive uporabe pesticida članak 14. Stavak 6. Svi polaznici moraju nakon pet godina odslušati 5 nastavnih sati Dopunske izobrazbe i time steći uvjete za produženje iskaznice.
Sukladno navedenom obavještavamo sve polaznike grupe koja je položila ispit u Vižinadi u proljeće 2015. da dođu na dodatnu nastavu koja će biti održana 12.07.2020. u 09,00 sati u Domu kulture.

Cijena izobrazbe za dopunsku nastavu je 200,00 kn što uključuje nastavu i naknadu za izdavanje iskaznice.

Više pročitajte na http://www.iptpo.hr/index.php/dokumenti/natjecaj-za-radna-mjesta/87-staticno/361-izobrazba-pesticidi

Svi polaznici moraju doći u 08,00 sati i na uvid donijeti staru iskaznicu, osobnu iskaznicu i morati će potpisati prijavnicu za slušanje dopunske izobrazbe koja će biti već ispunjena od strane Instituta za poljoprivredu i turizam.

Polaznici iz GRUPE VIŽINADA će biti dodatno obaviješteni telefonom od strane instituta, o navedenom terminu izobrazbe.

Dokumenti za preuzimanje:

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani