NEWS

Oktoberfest by Valamar otvoren u pravom bavarskom stilu

IMG_3129
16.09.2013. 15:24; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Oktoberfest by Valamar otvoren u pravom bavarskom stilu

Spektakularnim otvorenjem pred više stotina gostiju ovaj vikend započeo je prvi „Oktoberfest by Valamar“, na poluotoku Lanterna u Taru kraj Poreča. Tradicionalnim zabijanjem pipe u veliku bačvu piva, festival su svečano otvorili g. Peter Fuchs, predsjednik Uprave tvrtke Valamar hoteli i ljetovališta i g. Denis Žužić, direktor TZ općine Tar – Vabriga.

Ideja ovog festivala je svima onima koji žele uživati u duhu Oktoberfesta, a u isto vrijeme opuštati se na morskoj obali, pružiti jedinstveno iskustvo.

Sve do 22. rujna 2013. godine, za sve zaljubljenike u pivo ovo je nezaobilazna destinacija.

“Ideja za organizaciju ovog događanja proizašla je iz želje da prenesemo dio ozračja Oktoberfesta na hrvatsku obalu te ponudimo dodatne sadržaje za naše goste i za cijelu lokalnu zajednicu, iz koje očekujemo veliki broj posjetitelja.” –  istaknuo je na otvorenju g. Peter Fuchs.

Posjetitelji u skladu s bavarskim duhom Oktoberfesta, mogu uživati u pomno odabranom jelovniku, s naglaskom na tradicionalne njemačke delicije i vrhunska piva. Veliki šator otvoren je svaki dan od 18:00 sati, a glazba uživo podizat će atmosferu do ponoći. Svim posjetiteljima predstavit će se renomirani izvođači tradicionalne Oktoberfest glazbe koji će dodatno dočarati uzavrelu atmosferu Oktoberfesta. U velikom festivalskom šatoru može se kušati odlično pivo te brojne tradicionalne bavarske delicije poput štrudla od jabuka i kobasica sa zeljem.

Čitav ovaj tjedan Oktoberfest by Valamar gostima jamči vrhunsku zabavu.

N.M.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email