NEWS
Best of Poreč

Održani izbori za Predsjednika i izborna Konvencija GO SDP-a POREČ

Sladonja, Kosić, Kovač
29.08.2016. 01:03; ; Početna / Politika / Održani izbori za Predsjednika i izborna Konvencija GO SDP-a POREČ

U petak, 26. kolovoza 2016. god. sa početkom u 19 sati, u prostorijama SDP-a Poreč održani su izbori za Predsjednika i izborna Konvencija Gradske organizacije SDP-a Poreč, na kojoj su članovi stranke izabrali novo vodstvo i članove Gradskog odbora.
Za Predsjednika GO SDP-a Poreč izabran je Rodoljub Kosić.
Za Potpredsjednike GO SDP-a Poreč izabrani su Vladimir Sladonja i Zlatko Šehanović.
U Gradski odbor GO SDP-a Poreč izabrani su slijedeći članovi: Goran Gašparac, Zoran Becht, Vesna Petričević, Karmen Kalčić, Marjan Filipović, Diego Fuchs, Marina Milanović-Radovan, Miroslav Maić, Enio Deković i Aleksandar Kovač.
Na prvoj sjednici Gradskog odbora, održanoj nakon izborne Konvencije, Aleksandar Kovač izabran je za Tajnika GO SDP-a Poreč.

Predsjednik GO SDP-a Poreč Rodoljub Kosić istaknuo je da će SDP Poreča svoje aktivnosti usmjeriti u vraćanje povjerenja građana u vrijednosti socijaldemokracije u našem gradu i vjere u političko poštenje, gdje će čovjek, radnik, obrtnik i mali poduzetnik biti u centru našeg interesa.
U svom političkom djelovanju nećemo gubiti iz vida osjećaj pripadnosti prostoru Istre i njezinim povijesnim i kulturnim vrijednostima. Multikulturalnost treba i nadalje biti nit vodilja našeg grada, jer i ljudi koji su u ove naše krajeve doselili sa željom da tu nastave živjeti, nisu drugačiji od nas, koji smo tu rođeni.

Želimo posebno naglasiti da ne dijelimo stavove onih pojedinaca i političkih aktera koji šire strah, mržnju, netoleranciju i pružaju prilike samo “svojima”. Njima poručujemo da ćemo zastupati stajališta jednakih šansi za sve i diferencijaciju po stručnim i radnim sposobnostima pojedinaca.
Naš će politički rad biti jasan i svima dostupan. U tom cilju, SDP Poreča će se u svojim političkim aktivnostima usredotočiti u pravcu okupljanja svih slobodoumnih ljudi, spremnih dati svoj doprinos u kreiranju programa iz različitih sfera društvenog i gospodarskog života našeg Poreča. Na taj način želimo uravnotežiti porečku političku scenu i pružiti šansu što širem krugu dobronamjernih ljudi, da participiraju u kreiranju zajedničke i bolje nam budućnosti.
SDP Poreča će radit na ciljevima koji će zadovoljiti potrebe svih građana Poreča i Poreštine i na taj način vratiti vjeru u bolje sutra.

Predsjednik GO SDP POREČ
Rodoljub Kosić

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani