NEWS

Održana Izborna Skupština Hrvatskog Kickboxing Saveza

23.09.2019. 22:56; Učitavanja: 580; Početna / Sport i rekreacija / Održana Izborna Skupština Hrvatskog Kickboxing Saveza
Leonardo Komšić

U subotu 14.09.2019. u Karlovcu, u kongresnoj sali sportske dvorane Mladost, održana je redovna izborna sjednica Skupštine Hrvatskog Kickboxing Saveza (HKBS). 

Za novi mandat na period od četiri godine na mjesto predsjednika HKBS-a izabran je dosadašnji predsjednik g.Tomislav Bilandžić, koji je ujedno i kandidat koji  ima podršku Kickboxing Saveza Istarske Županije (KBSIŽ). Kvalitetom rada i vođenja saveza govori i činjenica da je ovo četvrti uzastopni mandat g. Bilandžiću.
Uz navedeno novi četverogodišnji mandat kao član upravnog odbora HKBS-a obavljat će g.Leonardo Komšić koji je i direktor Hrvatske Kickboxing Reprezentacije, g.Zelg Galešić kao član stegovnog odbora HKBS-a i g.Edi Višković izbornik za tatami discipline.
Leonardo Komšić, Zelg Galešić i Edi Višković presjednici su klubova i treneri iz Kickboxing Saveza Istarske Županije.

Ovaj izbor naših članova u najuže rukovodstvo HKBS-a dokazuje koliko  se rad naših klubova i trenera cijeni u nacionalnom savezu.Njihova stručnost i kvaliteta prepoznata je i ovj izbor je vrijedan dokaz i podstrek za daljnjim kvalitetnim radom u Kickboxing Savezu Istarske Županije.

 

Predsjednik “KICKBOXING SAVEZA ISTARSKE ŽUPANIJE”

Dragan Ljuboja

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email