NEWS
HALF MARATON S

Održan Memorijalni malonogometni turnir ”Tomislav Bašić”

24.06.2022. 23:24; ; Početna / Novosti / Održan Memorijalni malonogometni turnir ”Tomislav Bašić”
290195369_5253123634766753_8201793057975018563_n (1)
Policijski službenici prisjetili su se svog kolege Tomislava Bašića, a najbolja je bila ekipa kriminalističke policije Policijske postaje Poreč-Parenzo
 
Kako bi obilježili sjećanje na policijskog službenika Tomislava Bašića, djelatnika Policijske postaje Poreč-Parenzo koji je 2019. godine poginuo u prometnoj nesreći kod Tara, njegovi kolege organizirali su malonogometni turnir.
 
Ukupno osam ekipa, od kojih su sedam bile ekipe različitih ustrojstvenih jedinica Policijske uprave istarske, a jedna ekipa Prijatelji policije, natjecalo se u ligaškom sustavu, odnosno sve ekipe igrale su međusobno.
Ukupni pobjednik je ekipa kriminalističke policije Policijske postaje Poreč-Parenzo koja je odigrala jednu neriješenu utakmicu, dok je u preostalima ostvarila pobjede.
Drugo mjesto zauzela je ekipa Policijske postaje Rovinj-Rovigno, dok je treće mjesto pripalo Prijateljima policije.
Na kraju turnira odigrana je i revijalna utakmica između prvoplasirane i drugoplasirane ekipe, u kojoj je ekipa kriminalističke policije potvrdila zasluženo prvo mjesto pobjedom 1:0.
 
Sudionike turnira u ime Načelnika Policijske uprave istarske pozdravio je njegov zamjenik Božo Kirin, koji se u prigodnom govoru prisjetio stradalog Tomislava te je svim sudionicima turnira zaželio uspjeh.
 
Prije početka turnira, Tomislavovi kolege i prijatelji položili su cvijeće i zapalili svijeće na njegovom grobu, te su tako i na ovaj način odali počast policijskom službeniku koji nas je prerano napustio.
 
Radio Centar

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email