NEWS

Održavanje nerzavrstanih cesta na području grada Poreča tijekom 2007. godine

31.05.2007. 00:00; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Održavanje nerzavrstanih cesta na području grada Poreča tijekom 2007. godine

U okviru ovog projekta, provesti će se redovito održavanje asfaltiranih prometnica na području Grada Poreča. Radovi obuhvaćaju sanacije asfaltiranih prometnica i nogostupa na mjestima oštećenja a sve u skladu sa ugovornim troškovnikom. U okviru ugovorenih radova predviđena je izrada arhitektonskih barijera – rampe za invalide, na nogostupima na kojima još nisu postavljene. Izvođenje radova je započelo 22.05.2007. godine a dovršiti će se tijekom 2007. godine ovisno o potrebi i hitnosti.

Vrijednost radova sa uključenim PDV-om iznose 844.102,14 kuna, a sredstva su osigurana u Proračunu Grada Poreča za 2007. godinu. Voditelj projekta je Upravni odjela za komunalni sustav, a izvoditelj "Istrakop" d.o.o. iz Poreča.

Obzirom da će se radovi izvoditi na prometnicama, isti će se signalizirati adekvatnom privremenom vertikalnom signalizacijom. Mole se sudionici u saobraćaju za strpljenje prilikom nailaska na mjesto izvođenja radova.

Ured Grada

Print Friendly, PDF & Email