NEWS
valfresco

Održan turnir 3D streličara, sportske ekipe na pripremama

20.05.2008. 00:00; Učitavanja: 161; Početna / Gospodarstvo / Održan turnir 3D streličara, sportske ekipe na pripremama
301PICT0304.JPG

Prošlog je vikenda porečka Lanterna ugostila 3D streličare. Natjecanja pod nazivom Prvi 3D turnir Jadranskog pokala te CRO 3-D kup održali su se prema kalendaru natjecanja Hrvatskog streličarskog saveza za 2008. godinu, 17. svibnja 2008. godine. Natjecanja su okupila 21 streličarski klub s ukupno 81 natjecateljem iz Hrvatske i Slovenije, raznih kategorija i uzrasta. Lijepo vrijeme ovog vikenda s povremenom kišom donijelo je vrhunske rezultate.
U kategoriji složeni luk – CU, najbolji je kod veterana bio Alojz Pavlović iz Slovenije, seniora Vidmar Dražen iz SK Delnice, kod kadetkinja prva je bila Matea Kolarek iz SK Cekin, a juniorski pobjednici su Damir Malnar SK 3d Croatia i Anja Kršek iz SK Sunja.
U kategoriji lovački luk – HU, najbolji je kod veterana bio Cvijetko Ožbolt SK 3D Croatia, Borut Rataj – Uranc iz Slovenije, u kategoriji zakrivljeni luk najbolji su bili Mihael Šteblin (seniori) iz SK Katarina Zrinska, Filip Babić (juniori) iz SK Sunja.
U kategoriji goli luk – BB, kod veterana je najbolji bio Krešimir Pregernik PSK, seniora Videc Zdenko iz SK Sisak, junior Denis Knap iz Slovenije te seniorka Anica Lacković iz PSK.
U kategoriji tradicionalni luk – TRB, najbolji je kod veterana bio Božidar Modec iz Slovenije, a seniorski pobjednik je Josip Lipovac iz SK 3D Croatia.
U kategoriji instinktivni luk – IB, pobjednik je Željko Horvat – Korent iz PSK te u samostrelu Toni Vamberger iz Slovenije.
Ponajboliji mladi do 14 godina su bili Mario Starčević, Jura Cmrečak, Filip Kovačević te Simon Malnar kod dječaka, a kod djevojčica iznimne rezultate su postigle Mateja Senčić Pavlović i Anna Malnar.

U hotelu Valamar Diamant od ovog tjedna su na pripremama dvije ekipe ženskih rukometašica, reprezentacije Hrvatske i Makedonije

N.M.

Print Friendly, PDF & Email