Odličan nastup porečkih ritmičarki na Završnici Kupa Hrvatske u ritmičkoj gimnastici

DSC_0062
07.06.2016. 00:09; ; Početna / Sport i rekreacija / Odličan nastup porečkih ritmičarki na Završnici Kupa Hrvatske u ritmičkoj gimnastici

U nedjelju je u dvorani Intersport u Zelenoj laguni u Poreču održana Završnica kupa Hrvatske u ritmičkoj gimnastici u nacionalnom programu,  na kojoj su se natjecale 91 gimnastičarka iz 12 Hrvatskih klubova (GK Aura, KRG Leda, GK Maksimir, KRG Zagreb iz Zagreba, GK Vindija iz Varaždina, KRŠG Floramye iz Splita, GK Dišpet i GK Šibenik iz Šibenika, KRŠG Rusulice iz Trogira, KRG Sirena iz Zadra, KSRG Gazela iz Pule  i domaćin KRSG Poreč).
Natjecanje je otvorio Predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza gospodin Stevo Tkalčec, dok je Vrhovna sutkinja natjecanja bila Predsjednica tehničkog odbora ritmičke gimnastike gđa Svitllana Sergijenko.

Porečanke su pod vodstvom trenerica Jane Oplanić i Natalije Tvrtković bile uspješne u svim  kategorijama.
Najmlađa Gresa Ramadani u kategoriji mini je osvojila 13. mjesto, mlađa kadetkinja Petra Belević osvojila je 2. mjesto, a Nina Puniš 10. mjesto.
U kategoriji kadetkinja Emily Knapić osvojila je 3. mjesto, dok su juniorke  Lara Knapić i Eva Fiškuš s istim brojem bodova podijelile 4. mjesto.

Najuspješnija Porečanka bila je seniorka Karla Vukoja koja je osvojila 1. mjesto i postala državna prvakinja u nacionalnom progamu.

Prije proglašenja rezultata natjecanja Klub domaćin je predstavio i svoje najmlađe članice iz škole ritmike – djevojčice 4-7 godina pod vodstvom trenerica Ane Žiković i Sanje Kepčije. Nastupila je i pedtakmičarska grupa sa obručima, te grupna vježba (Ivana i Jelena Kraljević, Nikol Ivetić i Mia Janko) prvakinje Županije u kategoriji mlađih kadetkinja.

Natjecanje je vrlo uspješno odrađeno i ovim putem se zahvaljujemo svim roditeljima i sponzorima bez čije pomoći ne bismo uspjeli.

KRSG

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email