NEWS

Odbojkašice Poreča ove srijede (12. veljače) igraju prijateljsku utakmicu protiv OK Ankaran (Slovenija)

odbojkašice-najava
11.02.2020. 17:15; Učitavanja: 158; Početna / Sport i rekreacija / Odbojkašice Poreča ove srijede (12. veljače) igraju prijateljsku utakmicu protiv OK Ankaran (Slovenija)

Odbojkašice Poreča igraju ove srijede (12.02.) u Velom Joži s početkom u 19:30 međunarodnu prijateljsku trening utakmicu protiv ekipe OK Ankaran koja se takmiči u 1.A DOL, trenutno je sedmoplasirana ekipa lige, te joj slijedi doigravanje za opstanak u najvišem razredu Slovenske odbojke (kao i OK Poreč). Mala zanimljivost vezana uz utakmicu, naša „nova/stara“ igračica Marina Ćorić odigrala je zadnje dvije sezone u Ankaranu, a trener ekipe Željko Rulofs je također bio trener Poreča.

Za ekipu Poreča ovaj susret je uvod u niz utakmica koje slijede u ritmu srijeda – subota tijekom mjeseca veljače i ožujka.

Nakon subotnje pobjede ovo je prilika da se igračice uvjere u svoje vrijednosti i odigraju utakmicu bez grča, a ujedno da bude priprema za subotnju utakmicu protiv ekipe OK Olimpik u Zagrebu kojom se može u slučaju pobjede riješiti daljnji tijek u borbi za opstanak u Superligi.

Vrijedi najaviti i slijedeću domaću utakmicu četvrt-finala Hrvatskog kupa – „Kup Snježane Ušić“ koju će naše cure igrati u utorak 18.02. s početkom u 20:30 protiv ekipe OK Kaštela, nadamo se da će to biti utakmica u kojoj će protiv jake Kaštele moći pokazati što znaju i koliko mogu, a možda se i plasirati u polufinale kupa.

Print Friendly, PDF & Email