NEWS

Od utorka isporuka bezkontaktnih kartica i kartona za ulazak u pješačku zonu

15.07.2005. 00:00; ; Početna / Novosti / Od utorka isporuka bezkontaktnih kartica i kartona za ulazak u pješačku zonu
29usluga_logo.gif

Poštovani građani obavještavamo Vas da će djelatnici komunalnog poduzeća Usluga RJ" Parkiralište" od dana 19. srpnja 2005. godine (utorak) prilikom isporuke bezkontaktne kartice na zahtjev stranke za ulazak u pješačku zonu Grada Poreča uručiti i INDETIFIKACIJSKI KARTON sukladno Pravilniku o uvjetima i načinu izdavanja odobrenja za ulaz u pješačku zonu. U nastojanju da se sustav funkcionaranja pilomat-pasa u pješačkoj zoni stavi što hitnije u funkciju umoljavamo građane da uplatu za isporuku kartice izvrše najkasnije do 31.07.2005. godine.Ukoliko uplatu ne izvršite u zakazanom roku izvršiti će se isključenje kartice iz upotrebe te građani neće moći koristiti prava iz pravilnika. Ujedno upozoravamo da INDETIFIKACIJSKI KARTON treba istaći na vidno mjesto u vozilu ( ispod prednjeg vjetrobranskog stakla ). Ukoliko to isto ne učinite izlažete se mogućnosti da vaše prijevozno sredstvo bude uklonjeno iz pješačke zone, a Vi dovedeni u poziciju snošenja troškova uklanjanja istoga.

Stoga Vas uljudno molimo da striktno poštujete Pravilnik o uvjetima i načinu izdavanja odobrenja za ulaz u pješačku zonu i na taj način Vašim primjerom doprinesete boljem funkcioniranju u prometu.

Podsjećamo građane da za opskrbu unutar pješačke zone su rezervirani opskrbni punktovi te se samo tamo može vršiti ukrcaj i iskrcaj robe od 04 – 10 sati ( pored hotela Neptun, hotela Riviera,Okrugle kule i Talijanske Osnovne škole ).

Ispunjeni primjerak identifikacijskih kartona za stanare pješačke zone, servisne službe kao i vozila za opskrbu: .

INDETIFIKACIJSKI KARTON

Reg.broj : PU- 303 IZ

Korisnik : Dostava – Agrolaguna

Vrijeme zadržavanja: 04,oo – 10,oo sati

INDETIFIKACIJSKI KARTON

Reg.broj : PU- 595 IP

Korisnik : Servis – Frigo

Vrijeme zadržavanja: 00,oo – 24,oo sata

INDETIFIKACIJSKI KARTON

Reg.broj : PU- 303 IZ

Korisnik : Tamara Matić, E. Kumičića 5

Vrijeme zadržavanja: 00,oo – 17,oo sati – 60 minuta

IDENTIFIKACIJSKI KARTON

Reg.broj : PU – 404 IL

Korisnik : Pjero Kadum

Vrijeme zadržavanja: 00,oo – 24,00 sati vl.garaže

Za sve ostale informacije i ostvarenje drugih prava u skladu s Pravilnikom možete dobiti na broj telefona 052/ 429-238 RJ "Parkiralište".

Uprava Društva

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email