NEWS
valfresco

Od nove godine na snagu stupaju promjene u načinu korištenja parkirališta u gradu, nove cijene….

OTVORENA PARKIRALIŠTA
27.12.2019. 13:30; Učitavanja: 1.550; Početna / Novosti / Svakodnevnica / Od nove godine na snagu stupaju promjene u načinu korištenja parkirališta u gradu, nove cijene….

Od 01. siječnja 2020. na snagu stupaju promjene po pitanju parkiranja u gradu. Promjene uključuju novu raspodjelu ulica po zonama, izmjenu razdoblja naplate parkiranja, vrijeme naplate parkiranja te promjenu cijena parkiranja, ponajprije satnog parkiranja po zonama.
Jedan dio promjena obuhvaća i godišnje pretplate, a najviše iz razloga jer je Usluga Poreč sukladno Zakonu o komunalnom gospodarstvu dužna odvojiti parkirališta koja su u vlasništvu Društva od onih koju su u vlasništvu Grada ili nekih trećih osoba. 

Promjenama koje se uvodie u sustav parkinga cilj je osigurati bolje uvijete parkiranja, ponajprije za građane koji se ovim uslugama najviše koriste. Prihod koji se ostvari nakon navedenih izmjena i usklađenja preusmjerit će se  na povećanje parkirališnih kapaciteta, kupnju nove i sanaciju postojeće opreme, a sve u cilju poboljšanja usluga za građane Poreča, navodi se u priopćenju iz Usluge Poreč.

Korisnici godišnjih pretplata svoje trenutačno važeće pretplate mogu i dalje koristiti po istim uvjetima sve do isteka valjanosti kupljene pretplate.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno se možete obratiti službama osobno u Uredu za korisnike, Mlinska 1, putem e-maila: [email protected] ili na broj telefona 052/429-237.

Odluka-o-cjeniku-usluge-parkiranja-na-Velikom-gradskom-parkiralištu-studeni-2019

Odluka-o-cjeniku-komunalne-usluge-parkiranja-na-uređenim-javnim-površinama-studeni-2019

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email