NEWS
valfresco

U susret 2020. uz Max City i vesele programe!

adventski_kalendar_a2
27.12.2019. 12:43; Učitavanja: 103; Početna / Gospodarstvo / U susret 2020. uz Max City i vesele programe!

bližimo se kraju 2019. i nestrpljivo očekujemo 2020. godinu te sve lijepo i novo što nam donosi. Još će vas nekoliko dana do kraja godine Max City razveseliti bogatim i veselim programima.

Ne zaboravite provjeriti radno vrijeme trgovačkog centra. Uoči dočeka nove godine, 31. prosinca, centar će raditi prema skraćenom radnom vremenu do 17 sati, a za 1. siječanj Max City neće raditi. U ponedjeljak, 6. siječnja, Max City radit će redovnim radnim vremenom od 9 do 21 sat.

Vikend je pred nama i bit će u ritmu plesnih koraka. Plesna skupina AB Original donosi ritmove hip-hopa i breakdancea, a plesnim koracima zabaviti će vas i Studio za suvremeni ples Sense & Dance. Plesni ritmovi dolaze u Max City u subotu u 18 sati.

Za nedjelju, 29. prosinca organiziran je Novogodišnji party za najmlađe koji će se održati od 16 do 18 sati.

U ponedjeljak, 30. prosinca u Max Cityju kreće zagrijavanje za najluđu noć u godini uz nastup pulskih DJ-eva na tri lokacije u centru,  a hostese će dijeliti prigodne slastice posjetiteljima. Program zagrijavanja trajat će od 18 do 21 sat.  

Što vas sve još očekuje u Max Cityju, potražite na službenim mrežnim stranicama najvećeg istarskog trgovačkog centra: www.maxcity.hr.

 

 

Vaš Max City!

Print Friendly, PDF & Email