NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Obrazovna djelatnost POUP-a

POUP
04.10.2021. 13:17; ; Početna / Obavijesti / Obrazovna djelatnost POUP-a

Pučko otvoreno učilište Poreč upisuje polaznike u verificirani program osposobljavanja za računovodstveno – knjigovodstvenog referenta.

Cilj ovog tečaja je osigurati potrebna znanja i vještine za obavljanje poslova računovodstveno knjigovodstvenog referenta u modernom poslovnom okruženju, te na taj način steći samostalnost u provođenju knjiženja poslovnih događaja u skladu sa važećim zakonskim propisima, izrađivanju raznih vrsta obračuna i sastavljanju financijskih izvještaja.

Nastava je usmjerena na praktični dio koji se izvodi putem specijaliziranog računovodstvenog softvera SYNESIS, knjiženjem poslovnih promjena zastupljenih u svakodnevnom poslovanju poduzeća, te popunjavanjem raznih obrazaca, prijava i izvještaja. Teorijski dio nastave izvodi redovnom nastavom putem prezentacija, uz priručnik koji se redovito ažurira.

Uz poštivanje epidemioloških mjera i preporuka vezanih za održavanje nastave, program započinje u utorak 5.10.2021., a zainteresirani se mogu prijaviti online putem poveznice: https://forms.gle/rdHiPqZZ3DxZZrVQ7

Nastava će se održavati prema sljedećem rasporedu:
utorkom od 17 do 20 sati
subotom od 9 do 14 sati.

Cijena programa je 4.300,00, plativo u tri mjesečne rate (1.450,00kn + 1.425,00kn + 1.425,00kn)

Uvjeti za upis su:
– završena srednja škola
– navršenih 18 godina

Dokumenti potrebni za upis (kopije):
– završna svjedodžba srednje škole ili diploma
– domovnica
– rodni list ili izvod iz matice rođenih

Više informacija zatražite putem e-maila [email protected] ili na broju telefona 052 887 216.

Print Friendly, PDF & Email