NEWS

Ovaj tjedan u kinu…

idemo-u-kino
04.10.2021. 13:15; ; Početna / Obavijesti / Ovaj tjedan u kinu…

četvrtak, 7.10.2021., petak, 8.10.2021. i subota, 9.10.2021. u 18.00

MALI ŠEF: OBITELJSKI POSAO – sinkronizirano
izvorno ime: The Boss Baby: Family Business
redatelj: Tom McGrath 
žanr: animirani
uloge: Luka Peroš, Ronald Žlabur, Mila Elegović, Ervin Baučić, Marko Makovičić, Hana Hegedušić
trajanje: 107 min 

sadržaj: U nastavku DreamWorks-ove hit animirane komedije, braća Templeton – Tim (originalni glas daje James Marsden) i njegov mlađi brat Ted (originalni glas daje Alec Baldwin) – odrasli su ljudi te su se udaljili jedan od drugoga. Tim je oženjen, postao je otac i prava kućanica. Ted je šef u velikom investicijskom fondu. U njihov život ulazi novi Mali šef s revolucionarnim I can stavom koji će ih ponovo spojiti i pokrenuti novi obiteljski posao. Tim i njegova žena, Carol (originalni glas daje Eva Longoria) koja je šef u kući, žive u predgrađu sa super pametnom sedmogodišnjom kćerkom Tabithom (originalni glas daje Ariana Greenblatt), i pre slatkom bebom Tinom (originalni glas daje Amy Sedaris). Tabitha, koja je prva u svom razredu na Acorn Centru za obrazovanje mladih, idealizira ujaka Teda i želi postati kao on, ali Tim se boji da radi previše te da će izgubiti normalno djetinjstvo i odrastanje. Kada Tina otkriva da je u biti tajni agent za BabyCorp na misiji otkrivanja mračnih tajni iza Tabithine škole i njezinog mističnog osnivača Dr. Erwina Armstronga (originalni glas daje Jeff Goldbum), obitelj Templeton se ujedinjuje na neočekivani način, te ponovo shvaća smisao prave obitelji i onoga što je u životu važno.

četvrtak, 7.10.2021., petak, 8.10.2021. i subota, 9.10.2021. u 20.00

SVI SVECI MAFIJE – kat 15
izvorno ime: The Many Saints of Newark
redatelj: Alan Taylor 
žanr: kriminalistički, drama
uloge: Alessandro Nivola. Leslie Odom Jr., Vera Farmiga, Jon Bernthal. Ray Liotta, Michael Gandolfini
trajanje: 120 min 

sadržaj: Film je smješten u šezdesete i sedamdesete godine prošlog stoljeća te prati događaje koji su obilježili mladog Tonyja Soprana te ga formirali u gangstera kojeg smo imali priliku upoznati u seriji Obitelj Soprano.

 

Rezervacija i kupnja ulaznica moguća je na blagajni Učilišta ili preko internetskog rezervacijskog sustava: www.rezervacije-poup.hr.

Print Friendly, PDF & Email