NEWS

Nogometaši Jadrana pobijedili protiv Nehaja – JADRAN – NEHAJ 1:0 (0:0)

20.11.2021. 18:17; ; Početna / Sport i rekreacija / Nogometaši Jadrana pobijedili protiv Nehaja – JADRAN – NEHAJ 1:0 (0:0)
jadran-crikvenica-7

Porečani će jesenski dio sezone završiti kao prvi pratitelj Crikvenici, što je drugu godinu zaredom doseg koji zaslužuje vrlo visoku ocjenu, piše Istrasport.eu.

Naravno da u Jadranu žele nakon odgođenog susreta protiv Novigrada približiti se lideru još bliže, a današnji sraz protiv senjskih Uskoka pokazatelj je kako imaju opravdan razlog nadati se poziciji doprvaka.

Teška je bila današnja utakmica protiv senjskih Uskoka koji su se fokusirali ponajprije da zatvore prolaze prema svom golu, a porečki prvotimci nisu u prvome dijelu našli načina kako da to naprave.

U nastavku nešto aktivnija i agilnija igra Šuranove momčadi donijela je poneku prigodu, posebice onu Abramovićevu koja je na žalost ostala neiskorištena.

No, da ne bi došlo do podjele bodova pobrinuo se kapetan Jadrana. Nakon njegovog izvedenog ubacivanja sa strane, lopta je dirala jednoga od senjskih igrača u ruku u gužvi šesnesterca pa je Cvijović bez dvojbe pokazao na bijelu točku sa koje je sretno i spretno Sumić poentirao za pobjedu domaće momčadi.

POREČ – Igralište Veli Jože – 3. HNL Zapad – 13. kolo – SUDAC: Marko Cvijović (Rijeka), POMOĆNICI: Mateo Jakopec (Zagreb) i Filip Lovrić (Podhum)

JADRAN – NEHAJ 1:0 (0:0)

Žuti kartoni: Abramović, Bernobić (Jadran), Svast (Nehaj)

Strijelci: 1:0 Sumić 87′ (11 m)

JADRAN: Pavlić, Ilić, Užila, Al Tharwan, Lepinjica, Ivetić, Sumić, Mendiković (67. Radman), Abramović (83. Tikas), Bernobić, Vlizlo (57. Terlević)

Trener: Dalibor Šuran

NEHAJ: Herman, Hodak L., Brnja, Ćaćić, Prizmić, Svast, Hodak M. (55. Papić), Lagumdžija, Pejanović, Buqaj, Prizmić

Trener: Nehajev Svast

Print Friendly, PDF & Email