NEWS
Best of Poreč

NK Jadran – Poreč predstavio ciljeve kluba i potpisao povelju o suradnji sa udrugom Istra Pomaže

Slika 1 (4)
26.08.2021. 23:18; ; Početna / Sport i rekreacija / NK Jadran – Poreč predstavio ciljeve kluba i potpisao povelju o suradnji sa udrugom Istra Pomaže

U četvrtak, 26.08.2021. u prostorijama kluba predstavljeni su ciljevi NK Jadran – Poreč za nadolazeću sezonu, gdje je glavni fokus na borbi za vrh lige i ulazak u viši rang, kao i daljnje jačanje škole nogometa. Međutim, današnji centralni događaj bio je potpisivanje povelje sa Udrugom Istra Pomaže o suradnji sa ciljem jačeg usmjerenja kluba ka provedbi humanitarnih akcija na području Istarske županije, i u sklopu toga predstavljena nova garnitura dresova sa istaknutim logom udruge.

NK Jadran – Poreč ne skriva ambicije za ulazak u viši rang, a sve to nam je potvrdio i trener senirora Dalibor Šuran

Prošla sezona bila je jedna od boljih za Jadran, pa na valu tog entuzijazma, a zahvaljujući novim pojačanjima u prvoj momčadi koje smo ciljano tražili, prošlogodišnjim rezultatima seniora i juniora vjerujemo da je realnost ove sezonu boriti se za vrh i dati ćemo sve od sebe da bi izborili viši rang natjecanja. Čvrsto vjerujem da imamo snagu, znanje i veliku želju da to i ostvarimo, rekao je trener seniora Dalibor Šuran

Veliki respekt prema Klubu vidimo i u činjenici da klub je osim u seniorsku momčad, jako orijentiran prema kvaliteti škole nogometa, a koja je danas jedna od najjačih na poluotoku.

U zadnjih 7-8 godina Škola nogometa se konstantno razvija, od 2013. kad smo brojali 150 djece, stigli smo do gotovo 300 polaznika i rekordnog broja od 13 natjecateljskih ekipa. To je ponajviše rezultat dugogodišnjeg rada kvalitetnih trenera iz škole nogometa, prethodnih i sadašnje uprave, ali i potpore koje dobivamo od Grada, sponzora, roditelja naših članova i simpatizera kluba. Želimo nastaviti tim putem i raditi na ostvarivanju planiranih ciljeva u Školi nogometa, rekao je Marko Kepčija, voditelj škole nogometa.

U okviru suradnje Udruga Istra Pomaže i NK Jadran – Poreč poticati će unapređenje razvoja lokalne zajednice i razvoja građanskog društva financiranjem, odnosno sufinanciranjem programa i projekata od općeg interesa. NK Jadran podržati će sve sadašnje i buduće humanitarne aktivnosti Udruge Istra Pomaže.

„Jako smo ponosni na činjenicu da je jedan od najjačih i najprepoznatljivih klubova na poluotoku prepoznao rad naše udruge, kao i prihvatio suradnju u budućim humanitarnim aktivnostima“; rekao je predsjednik udruge IstraPomaže Damir Bubić.

Naime, u lipnju ove godine požar uzrokovan neispravnim ventilatorom na hladnjaku obitelji Radin odnio je sav alat i strojeve potrebne za obavljanje posla. Alati, strojevi, košnice, sav pčelarski pribor i skladište, sve što im je potrebno za rad doslovno je nestalo. Gracijano i Mirjana mnogima poznatiji kao P.T.O. Klementina sa štanda u Žbandaju svojim radom prehranjuju cijelu svoju obitelj. Šteta je ogromna i ovom akcijom nam je cilj pomoći im da opet stanu na noge. Kao i uvijek do sada pokazalo se da postoji jako puno ljudi dobra srca i dio potrebnih radova odlučila su donirati privatna poduzeća. Dio alata i strojeva također će dobiti donacijama dobrih ljudi, ali unatoč svemu tome popravak i nabava potrebnog zahtjeva poprilično velika financijska sredstva. Objekat je pregledan od strane statičara i čekamo finalni projekt obnove. Vjerujemo da ćemo ovom humanitarnom akcijom uspjeti prikupiti veći dio sredstava kako bi obitelj što prije mogla nastaviti rad i normalan život. Osim novčanim prilogom možete im pomoći i donacijom materijala potrebnog za obnovu objekta te donacijom alata i strojeva koji su im prijeko potrebni za rad.

Sve dodatne informacije u vezi same akcije možete saznati na web stranici www.istrapomaze.com ili na FB-u Istra Pomaže gdje se ujedno nalaze kontakti osoba koje su zadužene za prikupljanje i organizaciju same akcije.

Kao doprinos kluba ovoj akciji biti će pozvani svi navijači i simpatizeri kluba da dođu na prvu utakmicu koja će se održati 04.09. u 17:00 sati protiv NK Krk, a gdje će sav prihod od prodaje karata ići za gore navedenu akciju.

Na krilima fenomenalnih rezultata od netom završene sezone gdje nam je za dlaku izmaklo osvajanje lige, u ovu sezonu ulazimo sa ciljevima borbe za vrh 3.hnl Zapad i osvajanja Kupa Istre. Kvalitetan igrački kadar dokazano imamo, ali ono što nas posebno raduje je velika podrška Grada, partnera i simpatizera kluba, a posebno dosadašnjih i novih sponzora koji su prepoznali naše ciljeve i iz dana u dan se uključuju u naše aktivnosti. Zato ovu priliku koristim da se posebno zahvalim dosadašnjim sponzorima Kluba i potpori koju dobivamo od Grada, te pozivam nove sponzore da se uključe u ovaj vlak i zajedno sa nama i našim najvjernijim Šajetama kreiraju nove radosti i veselja za sve ljubitelje porečkog sporta, rekao je član uprave Aleksandar Nerlovic

Za kraj, još jednom pozivamo sve navijači i simpatizere kluba da dođu na prvu utakmicu koja će se održati 04.09. u 17:00 sati, a gdje će sav prihod od prodaje karata ići za gore navedenu akciju.

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani