NEWS

Nastavak predavanja “Programa stručne pomoći SZGP”

Vije13053-18567
15.06.2022. 23:05; ; Početna / Sport i rekreacija / Nastavak predavanja “Programa stručne pomoći SZGP”

U Utorak 14.06. u dvorani Žatika, održano je predavanje u okviru programa „Stručne pomoći sportskim klubovima i udrugama Grada Poreča“  Sportske zajednice Grada Poreča.

Predavanje sa temom „Metodika u trenažnom radu s djecom predškolskog uzrasta“ održao je .dr.sc. Loris Bennasi što je bio nastavak tj. drugi dio predavanja koje se održalo sredinom mjeseca svibnja.
Zadatak tematskih predavanja je prenošenje najnovijih saznanja iz područja kineziologije, a koja su primjenjiva u radu trenera i voditelja porečkih sportskih klubova, sa ciljem podizanja kvaliteta vođenja trenažnih procesa – treninga, a što će za krajnji cilj imati stručan rad i usmjeren sportski razvoj najmlađih članova naše sportske zajednice.
Predavanju su prisustvovali treneri NK Jadrana, Hrvačkog kluba Poreč, Odbojkaškog kluba Poreč i Kluba ritmičke i sportske gimnastike Poreč. Na kraju predavanja stručni suradnik SZGP Zoran Jendrašić najavio je nastavak predavanja za jesen ove godine sa temama iz sportske medicine, sportske psihologije, nutricionizma kao i nastavak predavanja metodike treninga

 

SZGP

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email