Nakon dvije godine održana je završna školska svečanost učenika Talijanske osn. škole “Bernardo Paretnin”

289946416_518405450075634_6748625289958336021_n
23.06.2022. 23:59; ; Početna / Kultura / Nakon dvije godine održana je završna školska svečanost učenika Talijanske osn. škole “Bernardo Paretnin”
U ponedjeljak 20. lipnja 2022., nakon dvogodišnje stanke zbog pandemije, održana je završna školska svečanost učenika TOŠ-SEI “Bernardo Parentin” Poreč- Parenzo.
Entuzijazam zbog oživljenih aktivnosti očitovao se u velikom angažmanu učenika i učitelja u osmišljavanju i pripremanju ovogodišnje završne svečanosti, a rezultat toga bilo je gotovo dva sata zabave i uzbuđenja za publiku ponosnih roditelja, baka, djedova i raznih rođaka.
 
Učenici su predstavili nekoliko glazbenih točaka, smiješne viceve o školskom svijetu te nekoliko videospotova različitih žanrova majstorski snimljenih tijekom godine, a svečanost je završila emotivnim oproštajem osmaša.
 
Završna školska svečanost održana je u dvorani Magnolia hotela Valamar Diamant.
 
Početne poteškoće u pronalaženju prikladnog prostora za održavanje svečanosti umalo su nas natjerale da odustanemo od iste. Naime, za održavanje svečanosti u kino dvorani bilo je prekasno kada se, po ukidanju epidemioloških mjera, počela organizirati školska svečanost za kraj godine, dok je kazalište Zajednice Talijana bilo zauzeto aktivnostima vezanim uz nadolazeće izbore. Rješenje nam je ponudila izrazito ljubazna gospođa Ivana Tubaković Laković, voditeljica odjela kontrole Valamara i majka jedne naše učenice. Gospođa Laković omogućila nam je održavanje školske svečanosti u dvorani Magnolia i pružila nam je svu moguću pomoć (lijepo uređena dvorana, sva potrebna tehnika te strpljivi i vrlo ljubazni tehničari).
 
Bez ove neprocjenjive pomoći, sav uloženi trud u osmišljavanje i pripremanje završne školske svečanosti bio bi uzaludan. Stoga, veliko HVALA gospođi Laković i svim djelatnicima hotela Diamant i Valamara koji su prepoznali važnost pružanja prilike našim učenicima i krenuli u tom smjeru.
 
Izrazi lica naših učenika na fotografijama govore više od riječi!
 
SEI B.Parentin

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna