NEWS
Laguna Ironman 800

Najava događnja iz POUPa za ovaj tjedan

poup-logo-v
06.06.2016. 13:15; ; Početna / Obavijesti / Najava događnja iz POUPa za ovaj tjedan

KINO 

9.-11.6.2016. u 19h   ///   ALISA IZA OGLEDALA
IZVORNO IME: Alice Through the Looking Glass
REDATELJ: James Bobin  |  ŽANR: Avantura, obiteljski, fantazija
ULOGE: Johnny Depp, Sacha Baron Cohen, Anne Hathaway, Mia Wasikowska, Helena Bohnam Carter
TRAJANJE FILMA: 108 minuta

SADRŽAJ FILMA: Alisa iza ogledala nova je spektakularna pustolovina Tim Burtona koja ponovno okuplja zvjezdanu glumačku ekipu Johnny Deppa, Anne Hathaway, Miju Wasikowsku i Helenu Bonham Carter. U ovom nastavku Alisa se vraća u Zemlju čudesa kako bi spasila ludog Klobučara. Na svom putovanju, Alisa susreće Vrijeme, Crvenu kraljicu i ostale likove, a hoće li imati vremena za čaj provjerite 26.5. u svim kinima.

 

9.-11.6.2016. u 21h   ///   DOBRI DEČKI – Kat 15
IZVORNO IME: The Nice guys
REDATELJ: Shane Black  |  ŽANR: Triler
ULOGE: Ryan Gosling, Russell Crowe, Matt Bomer, Kim Basinger
TRAJANJE FILMA: 116 minuta

SADRŽAJ FILMA: Dobri momci je nadolazeći triler režiran od strane Shanea Blacka. U glavnim ulogama su Russell Crowe, Ryan Gosling, Angourie Rice, Matt Bomer, Margaret Qualley, Keith David i Kim Basinger. Privatni detektiv Holland March (Ryan Gosling) i unajmljeni iznuđivač Jackson Healy (Russell Crowe) primorani su raditi zajedno kako bi riješili slučaj nestale djevojke i njene povezanosti sa smrću porno zvijezde. Tijekom istrage otkrivaju šokantnu urotu koja seže do najviših krugova moći.

IZLOŽBE

U GalerijI Zuccato (Dekumanska 34), otvorena je izložba „S ONE STRANE SADRŽAJA (PROCESI TRAGANJA)“, izlažu: Ivana Jurić, Patricija Purgar, Fedor Fischer.

Izložbu je moguće pogledati od 02.06 – 30.06.2016.

Radno vrijeme galerije: svakim danom od 10.00 – 12.00 i 19.00 – 22.00 osim nedjelje i praznika.

„Mladi umjetnici Ivana Jurić, Fedor Fischer i Patricija Purgar, koji žive i djeluju u Zagrebu, u odabranom mediju i kroz vlastiti pristup, istražuju procese „s one strane sadržaja“. Bave se onim procesima koji sadržaj ne zanemaruju, ali razotkrivaju ono iza ili nakon njega. Ivana Jurić, u potrazi za identitetom, bavi se unutarnjim procesima koji predstavljaju ono iza svjesnog sadržaja. Fedor Fischer razmatra samu materijalnost slike koja je temelj izgradnje novog sadržaja. Središnja okosnica djela Patricije Purgar je fragmentirani pejzaž koji, kao rubna slikarska vrsta, omogućuje  prikazivanje interijera i eksterijera ispražnjenih od sadržaja. Svako zalaženje izvan sadržaja omogućuje novi umjetnički pogled na poznato.“

(iz predgovora, Patricija Počanić)

 

OBRAZOVANJE_

NOVE RADIONICE U POREČU!

– Umijeće komuniciranja: kako percipirate sebe, a kako vas drugi doživljavaju u komunikaciji; koji je vaš stil komunikacije, vaši talenti i nedostaci, kako izbjeći prepreke u komunikaciji.

– Prezentacijske vještine: zadobijte svijest o vlastitom stilu prezentiranja, osvijestite svoje tijelo tijekom prezentacije i pretvorite ga u instrument, upravljajte sadržajem poruke, ponudite publici dodanu vrijednost.

NAMIJENJENO SVIMA koji žele usvojiti ili osvježiti umijeće komuniciranja na vrlo zabavan i pragmatičan način, osvijestiti vlastitu komunikaciju i doprinos u odnosima odnosno u prezentiranju svojih ideja. Usvojite ili osvježite znanje o izgradnji kvalitetnih odnosa ili o tome kako ciljano upravljati svojim tijelom i sadržajem poruka koje šaljete, te unaprijedite svoju osobnost vrlo konkretnim alatima iz aplicirane komunikologije.

Informacije i prijave na www.poup.hr; na broj telefona 887 – 216 ili na e-mail [email protected].

Print Friendly, PDF & Email