NEWS
HALF MARATON S

Na upisima u TUŠ Antona Štifanića Poreč popunjena sva mjesta za kuhare, konobare, te hotelijersko-turističke tehničare i komercijaliste

TUS ANTONA STIFANICA
28.07.2022. 13:35; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Na upisima u TUŠ Antona Štifanića Poreč popunjena sva mjesta za kuhare, konobare, te hotelijersko-turističke tehničare i komercijaliste

Proteklog tjedna završen je ljetni upisni rok u srednje škole, a porečka Turističko-ugostiteljska škola Antona Štifanića može biti itekako zadovoljna jer su popunjeni gotovo svi smjerovi.

Turističko-ugostiteljska škole Antona Štifanića, koja ima dugogodišnju tradiciju u obrazovanju kadrova u ugostiteljstvu i turizmu u jednom od turističkih središta Hrvatske, ljetni upisni rok bio je odličan jer su popunjeni smjerovi za hotelijersko-turističkog tehničara, turističko – hotelijerskog komercijalista, kuhara i konobara, dok su još tri mjesta preostala za smjer slastičar.

Kako napominje ravnateljica škole, Tatjana Gulić Pisarević, učenici su ove godine pokazali veliki interes za upis u sve programe u sektoru turizma koji nudi škola zahvaljujući aktivnoj promidžbi i aktivnostima u cilju promicanja strukovnih programa u turizmu koje je škola provodila tijekom cijele školske godine. Učenicima je uz ljetni, predviđen i jesenski upisni rok.

 

Print Friendly, PDF & Email