NEWS

Na umaškom turniru uživaju navijači iz cijelog svijeta

Plava Laguna Croatia Open Umag
22.07.2021. 13:25; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Na umaškom turniru uživaju navijači iz cijelog svijeta

Ovogodišnji ATP turnir Plava Laguna Croatia Open Umag ponovno je okupio poznate tenisače na terenima Stella Maris Resorta, kao i navijače iz cijelog svijeta. Gosti iz Njemačke, Austrije, Italije, Danske, Češke uživaju u uzbudljivim mečevima, ali i zabavnoj i gastronomskoj ponudi umaškog turnira.

Među njima je i danska obitelj Jakobsen koju ni udaljenost od 1515 kilometara nije spriječila u dolasku u Umag kako bi bodrili svog sunarodnjaka Holgara Runea na ATP stadionu Gorana Ivaniševića. Iako je njihov ljubimac ispao u prvom meču, simpatični Danci nisu razočarani već ostaju na turniru kojeg posjećuju čak deveti put.

 ‘’Već devet godina dolazimo na turnir i ljetujemo u Umagu. I ove su godine odlični mečevi, ima puno dobrih tenisača. Oko stadiona ima glazbe i odlične hrane, atmosfera je stvarno sjajna. Naravno, vraćamo se i deseti put, umaški turnir nam je već obiteljska tradicija!’’ – objašnjava poveznicu s Umagom Mike Jakobsen iz Kopenhagena.

Uz teniska uzbuđenja, turnir prati i glazbeni program Open Air Music koji svaku večer uljepša prigodnim koncertom koji traje do 2 sata poslije ponoći. Cubismo, Neno Belan i Fiumensi, Ana Rucner i Detour neki su od izvođača koji su upotpunili umaški praznik tenisa.

’Svjesni smo da se ne možemo zabavljati kao nekada prije, uz Covid smo svi oprezni, ali svejedno je svaka večer dobra zabava. Također, oko stadiona se navečer može naći stvarno dobra hrana. Jučer smo probali tradicionalnu istarsku kuhinju, a danas ćemo burgere. Tako da ima za svakog ponešto’’ – zaključuje Mike koji je u Umag stigao s ocem Michaelom, stricem Kaareom i bratom Alexom.

  1. izdanje turnira Plava Laguna Croatia Open Umag igra se na terenima Stella Maris Resorta do 25. srpnja. Otvoren je za publiku koja u ograničenom broju može prisustvovati mečevima. U ATP zonu tijekom turnira mogu ući posjetitelji isključivo s digitalnom zelenom COVID potvrdom koju mogu dobiti i testiranjem na testnom mjestu ispred ATP zone, obzirom da testiranja radi laboratorij ovlašten za izdavanje EU digitalnih COVID potvrda.

Ulaznice za turnir Plava Laguna Croatia Open Umag su u prodaji na stranici www.croatiaopen.hr.

Sve informacije o turniru Plava Laguna Croatia Open Umag te mjerama pod kojima se održava možete pronaći na www.croatiaopen.hr i na službenoj Facebook stranici turnira

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email