NEWS
LUTRIJA T

Na Trgu slobode otvoren prigodni sajam uz Mjesec poduzetništva u Poreču –

Gradonačelnik Peršurić u obilasku štandova
07.10.2022. 20:50; ; Početna / Gospodarstvo / Na Trgu slobode otvoren prigodni sajam uz Mjesec poduzetništva u Poreču –

Prigodni sajam otvoren je danas 07.10.2022. na Trgu slobode gdje se održava u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču.
Sunčano i lijepo vrijeme privukli su brojne domaće i strane posjetitelje da razgledaju i kupe proizvode nekih od desetak OPG-ova, malih poduzetnika i proizvođača domaćih proizvoda. Sajam je po otvaranju posjetio i štandove obišao i gradonačelnik Loris Peršurić.

Posjetitelji sajma imaju prilike uživati u raznolikoj ponudi svježeg voća i povrća, maslinovog ulja, meda, marmelada, vina, proizvoda od konoplje i ostalih prerađevina. Ljubazni proizvođači sve zainteresirane rado informiraju o svojim proizvodima, objašnjavajući i sam proces nastanka ponuđenih namirnica.

Sajam traje do nedjelje 9. listopada, a bit će otvoren svakog dana od 10 do 18 sati.

Porečki Sajam je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču koju ove godine po peti puta organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email