NEWS

Na istoj strani(ci) s mladima i Luanom Poleis u Gradskoj knjižnici u utorak, 23. svibnja

Luana-Poleis_by-Erik-Poleis
19.05.2023. 13:09; ; Početna / Kultura / Na istoj strani(ci) s mladima i Luanom Poleis u Gradskoj knjižnici u utorak, 23. svibnja

Kako se manje mučiti u svakodnevnom životu? Koje pretpostavke o mentalnom zdravlju ograničavaju adolescente i mlade da žive sretno, u skladu sa svojim godinama, i budu dobro? Na koja pitanja nailazimo u potrazi za odgovorima? Koji odgovori traže da se pitanja ponovno postave, na drugačiji način? Kako koristiti vlastite resurse za biti dobro sa sobom i s drugima? Kroz ove teme psihologije i psihoterapije, kako bi proširili broj mogućnosti za rast i razvoj, prošetat će i članovi/ce našega čitateljskog kluba kroz aktivnost „Uzmi knjigu u svoje ruke“. Učenici Srednje škole Mate Balote i Turističko-ugostiteljske škole Antuna Štifanića iz Poreča „Na istoj strani(ci)“ naći se s Luanom Poleis, magistrom psihologije i psihoterapeutkinjom, koja već desetak godina radi s obiteljima, mladima i odraslima u individualnoj i obiteljskoj terapiji, osmišljava i vodi terapijske i edukativne grupe u obliku biblioterapije  i terapije pisanjem te edukacije za stručnjake različitih profila usmjerenih na komunikaciju i unaprjeđenje osobnih sposobnosti, kao i vještina u poslovnim kontekstima.

Zakoračimo zajedno u crnu kutiju našeg uma gdje ćemo, sa strahom da možemo pronaći nešto strašno, zapravo pronaći najljepše dijelove sebe.

Radionica s mladima održat će se u utorak, 23. svibnja 2023. godine u 12 sati na 1. katu Odjela za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč.

„Na istoj strani(ci)“, projekt Gradske knjižnice Poreč u partnerstvu s Gradom Porečom – Parenzo, odobren je u okviru Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava ˝Čitanjem do uključivog društva˝ koji se provodi u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda te su za njegovu realizaciju odobrena bespovratna sredstva u iznosu od 2.132.819,73 kn. 85% sredstava osigurano je iz Europskog socijalnog fonda, 15% Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.

 

Gradska knjižnica Poreč

 

Print Friendly, PDF & Email