Nina Gašparini i Dora Štetić, članice ŽKK Istre, vratile su se kućama nakon sudjelovanja na Svjetskom prvenstvu u kuglanju

nina-dora
19.05.2023. 13:07; ; Početna / Sport i rekreacija / Nina Gašparini i Dora Štetić, članice ŽKK Istre, vratile su se kućama nakon sudjelovanja na Svjetskom prvenstvu u kuglanju

Nina Gašparini i Dora Štetić, članice ŽKK Istre, vratile su se kućama nakon sudjelovanja na Svjetskom prvenstvu u kuglanju. Prvenstvo je održano u Varaždinu u vremenu od 12. do 17.05 2023. godine. Nina je bila članica kadetske reprezentacije, a Dora članica mlađih juniorki. Reprezentacije su ukupno osvojile 10 medalja.

U osvajaju tako velikog broja medalji doprinijele su i naše igračice.

Nina je osvojila ukupno 4 medalja i to: zlatnu u disciplini mix tandem sa Frankom Perkovićem iz Đakova, srebrnu u parovima sa Frankom, srebrnu u kombinaciji kada se zbroje svi njezini postignuti rezultati, te broncu u pojedinačnom.

Dora je bila članica mlađe juniorske reprezentacije koja je osvojila srebrnu medalju. Igrala je i disciplinu Tandem gdje ju je jedan jedini čunj odvojio od medalje.

Medalje su osvojene zahvaljujući trudu, radu i zalaganjem.

Čestitamo našim mladim igračicama i to je dokaz da se u Klubu radi dobro i kvalitetno sa mlađim uzrastima. Ovi rezultati daju nadu da žensko kuglanje u Poreču ima sjajnu budućnost.

Od 17.05. u Varaždin je krenula i Nataša Ravnić isto na Svjetsko prvenstvo koje će trajati do 28.05.2023. Nataša je članica seniorske reprezentacije, a veseli i to što je odabrana za kapetanicu reprezentacije. Kao najuspješnija igračica cijelog prvenstva, a i najiskusnija članica sa pravom nosi kapetansku traku. Poželimo Nataši i cijeloj reprezentaciji što više dobrih rezultata, a znamo da će se i ona vratiti sa nekoliko medalja u Poreč.

Žkk Istra- Trenerica Ružica Močibob

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email