NEWS
LUTRIJA T

Most generacija u porečkom Domu za starije: RADOSNO DRUŽENJE STARIJIH I UČENIKA OSNOVNE ŠKOLE IZ SV. LOVREČA

OŠ Lovreč1
03.10.2023. 19:55; ; Početna / Novosti / Svakodnevnica / Most generacija u porečkom Domu za starije: RADOSNO DRUŽENJE STARIJIH I UČENIKA OSNOVNE ŠKOLE IZ SV. LOVREČA

Učenici Osnovne škole Joakima Rakovca iz Svetog Lovreča u pratnji učiteljica Lolite Njegovan i Sanje Hrvatin i ove su godine, kako to čine od samog otvaranja Doma za starije i nemoćne osobe Poreč, posjetili korisnike Doma.

Učenici su Dom  ispunili veseljem, ljubavlju i kreativnošću koji će dugo ostati urezani u sjećanjima svih sudionika.
Zahvaljujući trudu i radu učiteljica koje su pripremale učenike za ovaj susret, korisnici su imali priliku uživati slušajući učenike koji su podijelili radosti svog djetinjstva, recitirali o starijim generacijama i zajedno proveli nezaboravno vrijeme uz pjesmu i zajednički ples.

U znak sjećanja na ovo radosno druženje učiteljica Sanja Hrvatin i ravnateljica Doma razmijenile su poklone koje su izradili sami učenici, odnosno korisnici.
Ovaj poseban susret  održao se u sklopu obilježavanja Tjedna volonterstva i međugeneracijske solidarnosti, čime se nastoji pridonijeti povezivanju mladih i starijih generacija a služi i kao podsjetnik da zajedničko druženje i briga za starije članove naše zajednice mogu obogatiti i oplemeniti naše živote. 

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email