NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Mladi košarkaši Poreča pobijedili protiv Rovinja

hdr
19.12.2022. 10:43; ; Početna / Sport i rekreacija / Mladi košarkaši Poreča pobijedili protiv Rovinja
U subotu, 17.12. 2022. odigrana je utakmica ŽL pretkadeta, Košarkaški klub Poreč protiv KK Rovinj, u kojoj su naši igrači na domaćem terenu u Poreču ostvarili pobjedu 68:49.
 
“Utakmica je bila napeta i u ‘egalu’ tijekom prve četvrtine, 18 :13 i druge četvrtine 15:14, s puno skokova u napadu protivnika i naših nerealiziranih čistih situacija tj. ‘zicera’ pod košem.
U nastavku je, timskom igrom s puno asistencija i dodavanja, postignut bolji rezultat u 3. četvrtini 18:9, a u četvrtoj je dana prilika i mlađim igračima, koji manje igraju, jer je utakmica bila riješena što se tiče rezultata.
 
Svi igrači zaslužuju pohvalu za učinkovitu igru u napadu, u kojoj isto ima prostora za bolju realizaciju ispod koša s više dodavanja, ali i u obrani ima puno više prostora za poboljšanje, pogotovo u zagrađivanju igrača nakon šuta, jer su nas nadskakali u napadu, vraćanju u obranu nakon promašenog šuta i općenito u obrani ‘1 na 1’ gdje smo napravili bespotrebno velik broj osobnih pogrešaka.” (Trener: Damir Ljubović)
 
Za KK Poreč su Igrali: M. Lazarević 13, A. Mešić, L. Majkus 22, M. Majkus 15, D. Ljubović 10, A. Ljubović 2, Amon Bulešić, Nicolas Kos 6, Vittorio Pilato, Adam Šimurina. (Trener: D. Ljubović).
 
Čestitke na pobjedi!

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email