NEWS
Laguna Ironman 800

Mjesečni sajam u Višnjanu održati će se u četvrtak, 28.10.2021. godine

visnjan-mrimanic
foto: Glas Istre
26.10.2021. 12:31; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Mjesečni sajam u Višnjanu održati će se u četvrtak, 28.10.2021. godine

Svaki izlagač obvezan je primjenjivati propisane epidemiološke mjere, a ponajviše razmak i oznake za razmak te sredstvo za dezinfekciju ruku koje je potrebno postaviti na vidljivo i dostupno mjesto.

Posjetitelji sajma dužni su pridržavati se osobne distance od 1,5 m.

Obvezno je korištenje maski za lice ili medicinskih maski na sajmovima gdje se prodaju, izlažu ili prikazuju proizvodi na otvorenim prostorima.

Općina Višnjan


Stožer civilne zašite Istre: Priopćenje za javnost  – 26. listopada 2021. godine

obzirom na pogoršanu epidemiološku situaciju, Stožer civilne zaštite Istarske županije poziva javnosti da se suzdrže od većih javnih okupljanja i rizičnih kontakata u epidemiji bolesti COVID – 19.

Značajno povećani broj novozaraženih osoba već je doveo do preopterećenja zdravstvenog sustava, osobito Opće bolnice Pula, Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Istarske županije, ali i drugih zdravstvenih ustanova.

U prethodnom kratkom razdoblju značajno su povećane brojke novozaraženih osoba i u školskom te u sustavu socijalne skrbi.

Stožer civilne zaštite Istarske županije stoga, poziva škole i osnivače da procijene rizik u svojem okruženju i sukladno tome donesu odluke o načinu izvođenja nastave, te slobodnih i sportskih aktivnosti.

Stožer civilne zaštite Istarske županije naglašava potrebu poštivanja propisanih epidemioloških mjera, a osobito poštivanja propisanog razmaka/distance i potrebe nošenja zaštitnih maski, te apelira na potrebu cijepljenja, osobito prvog cijepljenja, kao osnovnog rješenja za mogućnost izlaska iz epidemije.

Print Friendly, PDF & Email