NEWS
VALFRESCO S-170422

Ministarstvo obrazovanja sufinancirat će dva projekta Osnovne škole Joakima Rakovca u Sv. Lovreču

21.12.2021. 21:12; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Ministarstvo obrazovanja sufinancirat će dva projekta Osnovne škole Joakima Rakovca u Sv. Lovreču
22

„Kad se male ruke slože sve se može“ –  ta rečenica najbolje opisuje vijesti koje su nas sve ugodno iznenadile.
Naime, tijekom ljeta učiteljica Mirjana Laković i pedagog Alen Hasikić udružili su snage s ciljem ekološkog djelovanja te napisali projekt koji su prijavili Ministarstvu obrazovanja.
Na temelju natječaja za sufinanciranje projekata, škola je uspješno prijavila projekt i dobila pozitivnu povratnu informaciju, koja glasi da će se osmišljeni projekt pod nazivom BUDI EKO! sufinancirati u iznosu 15.000,00 kuna. Što će se sve postići ovim hvalevrijednim projektom, saznat ćete na mrežnim stranicama naše škole koja će redovito objavljivati novosti vezane uz projekt BUDI EKO! koji će se provoditi u sklopu izvannastavne aktivnosti u 3. razredu.

Uz to, pedagog Alen Hasikić prijavio je i Ministarstvu obrazovanja projekt pod nazivom #pametno na netu. Riječ je o projektu koji se odvija u sklopu Školskog preventivnog programa. Također, i taj projekt Ministarstvo obrazovanja će sufinancirati sa 16.000,00 kuna.

Čestitke učiteljici Mirjani Laković i pedagogu Alenu Hasikić !

 

Print Friendly, PDF & Email