NEWS
HALF MARATON S

Ugašen požar kod Peroja, a kod Muntića i sela Štokovci požari su lokalizirani

požar_valtura_(1)
Valtura, foto: Regional
14.08.2022. 16:32; ; Početna / Crna kronika / Ugašen požar kod Peroja, a kod Muntića i sela Štokovci požari su lokalizirani

Požar kod sela Muntić lokaliziran je u 16:00 sati. Na terenu su ostale vatrogasne snage koje vrše sanaciju požarišta. Opožarena površina je 27 hektara.

Požar kod sela Štokovci lokaliziran je u 17:30 sati. Prema  prvoj procjeni opožarena površina iznosi oko 50 hektara. Na terenu su ostale vatrogasne snage koje vrše sanaciju požarišta.

Požar na području Peroja ugašen je u 16:30 sati, a na terenu je ostala jedna ekipa vatrogasaca koja čuva požarište.”


Na intervenciji gašenja požara otvorenog prostora između Zračne luke Pula i sela Muntić za kojega je dojava došla u 12:00 sati angažirano je 20 vatrogasaca s 9 vatrogasnih vozila JVP Pula te sva dobrovoljna vatrogasna društva sa Puljštine. Angažirana su i dva Air Traktora AT- Fire Boss. Trenutna opožarena površina je oko 20 hektara.

Požar kod sela Štokovci gasi 27 vatrogasaca s 13 vatrogasnih vozila JVP Pula, JVP Rovinj, JVP Pazin, JVP Buzet te dobrovoljna vatrogasna društva sa područja Puljštine i Rovinjštine.

U pomoć su pozvana i 3 Canadaira CL 415. Opožarena površina još nije procijenjena.

Požar kod Peroja lokaliziran je u 14:45 sati. Na terenu je 12 vatrogasaca s 5 vatrogasnih vozila JVP Pula te dobrovoljna vatrogasna društva Fažana, Vodnjan, Peroj i Medulin.

Trenutno se vrši dogašivanje, a opožarena površina je oko 2 hektara.

HVZ

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email