NEWS
Laguna Ironman 800

KREĆU UPISI U NOVU RASPLESANU SEZONU U ”MOT-u 08”

2022-08-14_17h57_39
14.08.2022. 18:03; ; Početna / Slider / KREĆU UPISI U NOVU RASPLESANU SEZONU U ”MOT-u 08”

Pokret. Mig. Kretnja. Gesta. To znači MOT.

A plesni pokret, ritam, glazbu, kreativnost, kazalište, druženje  – sve to predstavlja Studio za izvedbene umjetnosti ”MOT 08”.

PA:

Želiš li plesati, i pri tome se zabaviti?  Naučiti nešto novo?  Izraziti se pokretom? Tvoja adresa je upravo porečki Mot 08!!!

Plesne radionice otvorene su za djecu već od 3,5 godine! Ali i mame, ma sve žene u najboljim godinama,  30+, dobro ste došle! Prepustite se novoj plesnoj avanturi uz stručno vodstvo MOT-ovih trenerica!

A naše trenerice Chiara,  Aleksandra,  Ana  i Olga kroz pokret i zabavu kod djece razvijaju koordinaciju, vještine kretanja,  potiču maštu i pretvaraju plesnu dvoranu u magičan prostor! Kako i ne bi kad su one:

Chiara Pisak odgojiteljica u vrtiću koja se ritmičkom gimnastikom i plesom počela baviti od sedme  godine. U udruzi Mot 08 već je kao srednjoškolka počela raditi kao pomoćna trenerica. Certificirana je instruktorica uz glazbu.

Aleksandra Hodak – plesom se bavi od  pete godine (folklor, moderan ples, cheerleader..itd). Od 17-e godine radi kao voditeljica i koreografkinja u raznim udrugama, uključujući MOT 08.

Ana Vukoja:  nakon 12 godina treniranja i sama postaje trenerica ritimičke gimnastike. Završila je  Kineziološki fakultet  u Zagrebu. Trenerica u Poreču i Zagrebu još od srednjoškolskih dana.

Olga Čehić: učiteljica plesa i baleta. Završila  Visoku pedagošku koreografsku umjetnost. Plesala  u teatru  “Musik Hall”  Sankt Peterburg. Dugogodišnja učiteljica baleta djece  u plesnom studiju Tanca St. Peterburg

MOT 08 tako postaje sjajan spoj iskustva, znanja, kreative i zabave! Koliko dobar spoj, pokazuju  brojna natjecanja s kojih se MOT-ovke baš uvijek vraćaju s nagradama!

Dakle, vrijeme je za ples! Već sutra!!! Ali prije, upisi!

 Čekamo te 02.09.2022 od 17.00 do 19.00 na adresi Studija za izvedbene umjetnosti ”MOT08”, Karla Huguesa 26/B, Poreč  ili nam se javi ONLINE  putem linka https://upisi.mot08.hr

Sve informacije se mogu dobiti od predsjednice Udruge;  Silvie Szabo Jurišević na broj telefona: 091 206 2922

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email