NEWS

Lions klub Poreč poziva na predavanje “Život je lijep i kad si slijep” Feruča Lazarića

Feručo
15.10.2023. 08:00; ; Početna / Obavijesti / Lions klub Poreč poziva na predavanje “Život je lijep i kad si slijep” Feruča Lazarića

Dragi Lionsi i  prijatelji Lionsa,

Lions klub Poreč vas poziva na predavanje koje organiziramo u povodu Dana bijelog štapa 15.listopada pod nazivom  “ŽIVOT JE LIJEP I KAD SI SLIJEP” Feruča Lazarića iz Savičenta koje će se održati u Udruženju umirovljenika Galija u Poreču na Adresi Trg J. Rakovca 22 u utorak 17.10.2023 g. sa početkom u 18 sati.

Feručo je u 40. godini života potpuno oslijepio, no umjesto da se preda, danas 68-godišnjak je pronašao novi smisao u planinarenju. Osim što planinari, objavio je i  dvije knjige “Planinarenje na slijepo” i “Na drugi način lijepo”, a popeo se na Triglav, Karpate, pa čak i Olimp u Grčkoj, a propješačio je i Via Adriaticu, 1100 km dugu pješačku stazu od Istre do Dubrovnika. Zadnji pothvat je bio na  Kilimanjaro koji je pomogao i LC Poreč.

Dođite i podržite njegovu enormnu životnu energiju i optimizam i poslušajte o tome kako dok se penje osjeća mirise, čuje ptice kako pjevaju, čuje potoke kako žubore ili grane kako se njišu, no kako kaže, jedna stvar je najbolja od svega: “Najbolji osjećaj je kada dođete gore, taj osjećaj pobjede, kontakta s prirodom …”

Ulaz je slobodan. Prikupljamo donacije za Udruženje slijepih Poreč

Lions klub Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email