NEWS

Lions Club Poreč poziva učenike srednjih i osnovnih škola Istre da učestvuju u Likovnom natječaju

LIN2016 izborslika
15.01.2019. 09:21; ; Početna / Kultura / Lions Club Poreč poziva učenike srednjih i osnovnih škola Istre da učestvuju u Likovnom natječaju

Lions Club Poreč i ove godine poziva učenike srednjih i osnovnih škola Istre da učestvuju u Likovnom natječaju. LCLIN 4 je četvrti  likovni natječaj čiji je organizator i pokrovitelj Lions Club Poreč.
Želja Lionsa je da ovim natječajem doprinesu unapređenju: likovne kulture, kreativnog izražaja mladih, njihovog aktivnog učešća u kulturnom životu sredine, prijateljstva između gradova i rada humanitarnih organizacija.
Ove godine u natječaju učestvuju učenici iz 12 istarskih škola.

LCLIN 4 je otvoren od 15.01. do 01.03.2019. godine, a po završetku natječaja će naši cijenjeni sugrađani imati priliku da posjete zajedničku izložbu nagrađenih učenika.
Termin i mjesto izložbe će biti objavljeni po završetku natječaja.
I ove godine će Lionsi dodijeliti  učenicima 6  nagrada u vrijednosti od  ukupno 2.600,- kn.
Ovogodišnji Likovni natječaj nosi naziv: „Boje proljeća“.

Tako se ovaj put direktno posvećujemo bojama i to bojama proljeća koje se svaki put nanovo rađa pred nama nakon hladne i uspavane zime.

„Boje proljeća“ automatski bude asocijacije na bogatstvo kolorita, buđenje, svježinu, rađanje, rast, radoznalost, energičnost, pokret i razvitak. One su pozitivne, inspirativne, nježne, sočne, pune novih mogućnosti i ljepote.

Želja Lionsa  je da nam učenici u slici pokažu svoju sopstvenu viziju i doživljaj “Boja proljeća“ u svijetu koji ih okružuje.

Prijave na natječaj učenici mogu dobiti u tajništvu svoje škole ili na facebook stranici Lions Kluba Poreč.

Radujemo se velikom odazivu učenika i njihovim maštovitom radovima.

 Za Lions Club Poreč

Snježana Gutbier – Vidović

LCLIN 2019 – Propozicije natječaja

LCLIN 4 – Prijava

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email