NEWS
HALF MARATON S

Kuglači Nataša Ravnić i Hrvoje Marinović zlatni, Venesa Bogdanović i Alen Kujundžić brončani u tandemu mix na Svjetskom prvenstvu

2022-05-25_21h14_48
25.05.2022. 21:15; ; Početna / Sport i rekreacija / Kuglači Nataša Ravnić i Hrvoje Marinović zlatni, Venesa Bogdanović i Alen Kujundžić brončani u tandemu mix na Svjetskom prvenstvu

Od 22. 05. do 28.05. u Estonij (Elva) održava se VIII. Svjetsko pojedinačno prvenstvo za žene i muškarce, gdje se igraju discipline pojedinačno, sprint i tandem mix.

Danas su na rasporedu bili tandemi mix, gdje su za Hrvatsku nastupila dva tandema, a Nataša Ravnić i Hrvoje Marinović odličnom igrom od prvog do zadnjeg nastupa zasluženo su osvojili zlato, a Venesa Bogdanović i Alen Kujundžić broncu.

Ravnić/Marinović s 2:0 najprije su pobijedili prvi rumunjski tandem, pa zatim drugi rumunjski tandem, a u četvrtfinalu talijanski tandem. U polufinalu također konstanti i s 2:0 pobijedili su naš tandem Bogdanović/Kujundžić (koji su osigurali broncu pobjedama protiv Srbije, Poljske i Italije) te prošli u finale gdje Mađari nisu imali šanse te vjerni odličnoj igri i s rezultatom 2:0 uzeli Svjetsko zlato!

Poredak

  1. Ravnić Nataša i Marinović Hrvoje (CRO)
  2. Sass Edit i Moricz Zoltan (HUN)
  3. Bogdanović Vensa i Kujundžić Alen (CRO) i Steiner Fiona Vsetecka Markus (AUT)

 

Pojedinačno natjecanje ž/m

Nakon odigranih kvalifikacija u razigravanje od 32 najboljih kuglačica i kuglača u razigravanje su ušle Matea Juričić (649), Ines Maričić (615), Gal Valentina (610) i Milana Pavlic (602), a od kuglača u razigravanje će Alen Kujundžić (712), Hrvoje Marinović (672), Bojan Vlakevski (657), Luka Bolanča (634) i Matija Mance (633).

Druga runda pojedinačnog natjecanja je na redu 26. svibnja, osmina finala i četvrtfinale dan kasnije, a u subotu 28. svibnja na redu su polufinale i finale.

HKS

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email