NEWS
Best of Poreč

Kick boxing klub Vrsar prvi službeni nastup završio s čak pet medalja !

23.05.2016. 00:27; ; Početna / Sport i rekreacija / Kick boxing klub Vrsar prvi službeni nastup završio s čak pet medalja !
Pula turnir (1)

Na turniru  Alpe Adria Open 2016   održanom 21. svibnja  u Domu sportova „Mate Parlov“ u Puli, među natjecateljima iz Slovenije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske,  KBK Vrsar predstavljala su tri natjecatelja: Bruno Zečević,  Fabian Lenoir i Luan Refiki i osvojila ukupno pet medalja, tri zlatne i dvije srebrne.  U  kategoriji KICK LIGHT do 89. kg. Luan Refiki osvojio je zlatnu medalju pobijedivši u finalu s prekidom predstavnika Slovenije.

Nakon što je u istoj kategoriji  do 69. kg u polufinalu  protiv natjecatelja iz KBK Tigar Karlovac,  Fabian Lenoir izborio finale, sastao se sa svojim klupskim kolegom Brunom Zečevićem  koji je u polufinalu  pobijedio predstavnika kluba domaćina. Zlatnu medalju uzeo je  Fabian Lenoir prepustivši srebrnu medalju Bruni Zečeviću. U kategoriji  LIGHT CONTACT (do 69.kg.) ponovo su se u finalu našla dva predstavnika KBK Vrsar, pobijedio je Bruno Zečević, a Fabian  Lenoir je svom zlatu dodao srebrnu medalju.

Vrsarani su na svojem prvom nastupu pokazali da su dominantni u svojim disciplinama i kategorijama te da naporan  rad vodi kvaliteti i primjerenim rezultatima.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani