NEWS
Best of Poreč

Kepčija povukao Porečane prema prvoj pobjedi : NK HAŠK-NK Jadran 0:3 (0:1)

07.09.2016. 08:49; ; Početna / Sport i rekreacija / Kepčija povukao Porečane prema prvoj pobjedi : NK HAŠK-NK Jadran 0:3 (0:1)
2016-09-07_08h47_56

Napokon slavlje Porečana, i to veoma značajno, jer im je „s leđa“ maknulo pritisak nakon dva uvodna poraza. Cijela momčad zaslužuje pohvale, ali dojam je da do pobjede danas ne bi bili stigli da posebno raspoložen nije bio Marko Kepčije.

U sadržajnom prvom dijelu gosti mogu biti zadovoljni izvedbom. Prvi su zaprijetili, u 17. minuti, kada Tikasov udarac iskosa s lijeve strane odlazi točno u vratara.

Minutu i pol kasnije HAŠK ima „zicer“, ali je Krajačić pucao pored vrata, iako je bio neometan ispred Milocania. U 20. minuti Dujanić šutira s 15 metara, ali lopta odlazi pored gola.

U vodstvo stižu Porečani u 26. minuti kada se nakon niza odbijanaca, lopta „dokotrljala“ do Marka Kepčije koji se izvlači na stranu, a onda prizemno, loptu šalje u unutarnji dio vratnice od koje ista ulazi u gol za 0:1.

Do kraja prvog dijela još jedna prigoda za goste. Igrala se 39. minuta kada je odlično izveden „slobodnjak“ Kepčije odsjeo na domaćoj gredi. U nastavku HAŠK ima jalovu inicijativu, ali nisu stvorili nijednu pravu prigodu.

A onda, u posljednjih deset minuta, potvrda gostujućeg slavlja. Osam minute prije kraja susreta Kepčija je „izbio“ sam na Horvata, „zavaljao“ ga i poentirao za 0:2. Konačnih 0:3 postavio je Sebastijan Jokić nakon odličnog solo prodora kada je iza sebe ostavio nekoliko domaćih igrača.

Elvis Uravić, istrasport.eu

2016-09-07_08h47_27

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani