NEWS
Best of Poreč

Jazz koncert: Oleg Kireyev (saksofon) & Jazz Band Pula nastupaju u Poreču 8.rujna

06.09.2016. 18:08; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Jazz koncert: Oleg Kireyev (saksofon) & Jazz Band Pula nastupaju u Poreču 8.rujna
2016-09-06_18h06_51

U organizaciji Zavičajnog muzeja Poreštine i muzejskog caffe bara „Lapidarium“ u četvrtak, 8. rujna s početkom u 21 sat u dvorištu porečkog Muzeja (Decumanus 9) održat će se jazz koncert Olega Kireyeva i Jazz Banda iz Pule.

Laureat međunarodnih jazz festivala, istaknuti umjetnik Republike Baškortostan / Baškirije Oleg Kireyev (saksofon) i Jazz Band iz Pule vas pozivaju na večer ispunjenu zvucima ljetnih jazz nota na pozornici Caffe bara Lapidarium u Poreču.
Na koncertu će publika imati priliku uživati u čaroliji swinga i prepoznatljivih kompozicija koje su nekada izvodili plesni orkestri iz crno-bijelih filmova, sredinom XX. stoljeća. Biti će tu očaravajućih improvizacija uz romantiku brazilskog jazza i bossa-nove, kao i glazbe legendarnih jazz autora i izvođača kao što su George Gershwin, Duke Ellington, Charlie Parker, Dizzy Gillespie, Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Antonio Jobim, John Coltrane i mnogi drugi.

Dobro došli!

Više o glazbeniku Olegu Kireyevu možete pronaći na službenoj web stranici  http://www.olegkireyev.com/en/

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani